şu konuyu bir inceleyin https://trappledestek.com/konular/ios-18-1-cikti.10550/Şu anda cihaz 17.6.1 sürümünde İphone 13 cihazı ios 18.1e geçmek mantıklı mıdır geçip pişman olan ya da memnun kalan var mı bu cihazda acaba?
Gayet güzel memnun kaldım henüz hiç bir sorun yaşamadım beta sürümleri bile artık eskisi gibi değil.Şu anda cihaz 17.6.1 sürümünde İphone 13 cihazı ios 18.1e geçmek mantıklı mıdır geçip pişman olan ya da memnun kalan var mı bu cihazda acaba?
Sizdeki cihazda nasıl bir performansa etki eder bilmiyorum ancak ilk 18.0 çıktığı anda iOS 16.7.1 sürümlü iPhone XS Max, iOS 15.1 yüklü iPhone 11 Pro cihazları iOS 18.0'e yükselttim. Pil konusunda fark göremesem de performans konusunda çok gerideydi. Adeta oyunlardaki FPS düşüşleri gibi menü geçişleri oluyordu. Tabi bunu cihazların eski olmasına bağlıyorum ancak iOS 17.7 sürümü de o dönemde açıkken denediğimde, aynı performans kaybını yaşamadım. Şu an iOS 18.1 ile son durum nedir bilmiyorum.Şu anda cihaz 17.6.1 sürümünde İphone 13 cihazı ios 18.1e geçmek mantıklı mıdır geçip pişman olan ya da memnun kalan var mı bu cihazda acaba?
Şu anda cihaz 17.6.1 sürümünde İphone 13 cihazı ios 18.1e geçmek mantıklı mıdır geçip pişman olan ya da memnun kalan var mı bu cihazda acaba?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.