Öncelikle herkese hayırlı akşamlar belki saçma olacak ama bilgi amaçlı sormak istedim iPA-deb dosyalarının çoğunluğunu filza üzerinden yükleme yapıyoruz filza gereksimi olmadan altstore vs başka uygulama ile yüklesek olmaz mı
Ipa dosyasını altstore ile 7 günlük imza ile yükleyebilirsin.Öncelikle herkese hayırlı akşamlar belki saçma olacak ama bilgi amaçlı sormak istedim iPA-deb dosyalarının çoğunluğunu filza üzerinden yükleme yapıyoruz filza gereksimi olmadan altstore vs başka uygulama ile yüklesek olmaz mı
Öncelikle cevap için teşekkürler örnek olarak procam 8 filza ile yüklenmesi gerekiyor bunu ben ( altstore ) ile 7 günlük imzalı yükleyebilirim doğrumudurIpa dosyasını altstore ile 7 günlük imza ile yükleyebilirsin.
Yüklersin evet. Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi çalışmayabilir atabilir açılırken öyle bir durumda olabilir.Öncelikle cevap için teşekkürler örnek olarak procam 8 filza ile yüklenmesi gerekiyor bunu ben ( altstore ) ile 7 günlük imzalı yükleyebilirim doğrumudur
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.