ilk defa bugün yükledim toplam 3 ipa ve hepsinde aynısı oldu - sertifika ise arkadaşa buradan konu içinde mesaj attım ama dönüş yapılmadıSertifika yüzünden yapıyor günü ve ipa sayısını doldurduysanız yapar .. sertifika almanız en iyisi olacaktır
teşekkürler senelik developer için kim yardımcı olabilir ilgilenen bir arkadaş vardı ama geri dönüş sağlamıyoren saglıklısı Altstore o evdet digerlerinde sorun oluyor 1 haftada bir pc üzerinden yenilemen gerekiyor 7 gün geçerli çünkü . yüklediginiz.
Rehber - Altstore - Windows 10 Yükleme Video ve Resimli anlatım
@1cihans arkadaşımızın anlatımıyla videomuz. Video . Arkadaşlar Altstore kullanarak Unc0ver 5.0.1 ios 13.5 jailbreak yapılışını anlatacağım. (Altstore Windows için Windows 10 da çalışıyor. ) RESİMLİ ANLATIM. - Öncelikle Bilgisayarımıza olması gerekenleri yazalım. 1-İtunes Güncel sürüm...trappledestek.com
teşekkürler senelik developer için kim yardımcı olabilir ilgilenen bir arkadaş vardı ama geri dönüş sağlamıyor
Yazdım kendisine ama dönüş sağlanmadıEsign Gbox Scarlet 1 yıl Sertifika İmzalıyoruz
Evet Değerli Arkadaşlar TRappleDestek Olarak Bizde Artık Esign Gbox Scarlet Sertifika İmzalıyoruz Sertifika Arama Derdine Son Fiyatta Makul 1 Yıllık Esign Gbox Scarlet Sertifika iPhone iPad iPhone , iPad Cihazlarda Geçerli Bilgisayar Gerektirmez Kayıtlı 1 Cihaz Korumayı İptal Et...trappledestek.com
arkadaştan destek alabiirsin @OkkoOkan
saglar arkadaşım biraz bekle. heresin kendinee göre işleri var yazacaktır vakit olduuğndaYazdım kendisine ama dönüş sağlanmadı
Doğrudur bende bir şey demedim ?saglar arkadaşım biraz bekle. heresin kendinee göre işleri var yazacaktır vakit olduuğnda
Telegram kullanmıyorsan yapabileceğim birşey yokTelegram kullanmıyorum konu üzerinden yazdım haber bekliyorum
TamamTelegram kullanmıyorsan yapabileceğim birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?