ipa yükleme sonrası mevcut değil hatası

• Konbuyu başlatan c_gkmn
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 390

c_gkmn

Apple Sever
Konular
3
hayırlı akşamlar ( sideload ) ile ipa yükledikten sonra uygulamayı açmak istediğimde mevcut değil hatası veriyor ( cihaz ve sürüm iphone 15 17.7 )

Sertifika yüzünden yapıyor olabilir
yada ipa sorunlu olabilir başka deneyin veya ipa sayısını doldurduysanız yapabilir .. sertifika almanız en iyisi olacaktır

Sertifika yüzünden yapıyor günü ve ipa sayısını doldurduysanız yapar .. sertifika almanız en iyisi olacaktır
ilk defa bugün yükledim toplam 3 ipa ve hepsinde aynısı oldu - sertifika ise arkadaşa buradan konu içinde mesaj attım ama dönüş yapılmadı
yüklenen ipalar cypwn-flixtools box-h5gg

kendime soruma cevap buldum ( altstore ) ile yüklemelerde problem olmuyor sorunsuz çalışıyor

en saglıklısı Altstore o evdet digerlerinde sorun oluyor 1 haftada bir pc üzerinden yenilemen gerekiyor 7 gün geçerli çünkü . yüklediginiz.

en saglıklısı Altstore o evdet digerlerinde sorun oluyor 1 haftada bir pc üzerinden yenilemen gerekiyor 7 gün geçerli çünkü . yüklediginiz.

teşekkürler senelik developer için kim yardımcı olabilir ilgilenen bir arkadaş vardı ama geri dönüş sağlamıyor

teşekkürler senelik developer için kim yardımcı olabilir ilgilenen bir arkadaş vardı ama geri dönüş sağlamıyor

arkadaştan destek alabiirsin @OkkoOkan

arkadaştan destek alabiirsin @OkkoOkan
Yazdım kendisine ama dönüş sağlanmadı

Geri