- Adım
- Mehmetcan
- Cihaz
- iPhone 11 Pro
- Konular
- 43
merhaba arkadaşlar 16.1.1 normal kullanıyordum fakat jailbreak yapmak için hangi araç ile yapmam gerekli ?
merhaba arkadaşlar 16.1.1 normal kullanıyordum fakat jailbreak yapmak için hangi araç ile yapmam gerekli ?
teşekkürler .. damla sağol bakıp deneyeyim.Bu araç işe yapabilirsin
Rehber - Dopamine 2.0 Jailbreak A9-A16 iOS 15.0-16.5.1
Geliştirici Lars Fröder anlık bir şekilde Dopamine 2 sürümünü son kullanıcı ile paylaştı. IOS 16 sürümü için bekleyiş süreci tamamlanmış durumda.Aynı zamanda geriye dönük IOS 15 sürümlerine destek vermeye başlamış oldu. Dopamine Rootless jailbreak yöntemini kullanmaktadır. Bilindiği gibi...trappledestek.com
Bu konuda ayrıntı anlatılmıştır
Rehber - [iOS 15.0 - 16.6.1] Dopamine 2" Nasıl Jailbreak Yapılır? Gelen Yenilikler Ne? Tartışmalar
iOS 15.0 - 16.5 / 16.5.1 / 16.6.1 için jailbreak ile uyumlu [ Dopamine 2 ] piyasaya sürüldü. baştan itibaren kurulan jailbreak uygulamalarını (paketlerini) ve baştan itibaren kayıtlı olan varsayılan depoları özetlemek istiyorum . Önceden yüklenmiş bu jailbreak uygulamalarının tümü , jailbreak...trappledestek.com
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.