Bir de repo eklerken ya da kaldırırken kırmızı kırmızı yazılar çıkıyor, düzgün eklenmiyor.Arkadaşlar merhaba. iPhone 11 İos 14.6 unc0ver kullanıyorum. Uzun bir süredir yaşıyorum bu sorunu ve düzeltemedim. Telefon bir anda çöküyor ve yeniden başlıyor. Yeniden başlıyor dediğim de kapanarak değil, respring yapmışım gibi bi anda ekran gidiyor ortada bi yuvarlak dönüyor, sonra açılıyor. Bazen çöküp yeniden başlıyor, öyle olunca bir daha jb yapmam gerekiyor. LDRestart yaptığımda da açılmıyor yeniden başlıyor ve yeniden jb yapıyorum. Sorunun neyden kaynaklandığını nasıl bulabilirim? Crashreporter diye bir tweak duydum ama nedir ne değildir onu da bilmiyorum. Bir de çok ansızın yerlerde çöküyor. Ne bileyim, kamerayı açıyorum çöküyor, webde geziyorum çöküyor, ne zaman çökeceği de belli olmuyor. Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.
uncover ayarlar kısnmını resmini .. rica etsem atarmısın uzunzmandırBir de repo eklerken ya da kaldırırken kırmızı kırmızı yazılar çıkıyor, düzgün eklenmiyor.
uncover
yapmadıgımız için unuttum ayarları sonra çözümü vereyim..Block Auto Updates açık. Onu açık mı bırakacağım yoksa kapatacak mıyım? O zaman sonrasında telefonu kapat aç yapıp ayarlara giriyorum. Restore RootFS ve Refresh icon Cache açıp anasayfadan restore dediğimde tüm tweakler gidiyor ve jailbreak ilk en temiz haline mi gelmiş oluyor?() Dark Mode
() Load Tweaks
() Refresh Icon Cache
() Disable Auto Updates
() Export TFP0
() Restore RootFS
() (Re)Install OpenSSH
() Reinstall Cydia
() Hide Log Window
() Share Os Crash Logs
Ayarlar böyle olmalı büyük ihtimal
Cihazı kapat aç .. sonra Uncover gir Ayarlara gel
1. Disable Auto Updates kapalımı açıkmı çünkü güncelleme denetlenemiyor demesin .
2. Restore RootFS aç
3. Refresh icon Cache aç
Tamamdır geri gel anasayfaya Restore Rootfs de cihazı temizle Cydia ilk haline getir
Evet . Aynen öyle oluyor . Disable kapalı olsun şimdilikBlock Auto Updates açık. Onu açık mı bırakacağım yoksa kapatacak mıyım? O zaman sonrasında telefonu kapat aç yapıp ayarlara giriyorum. Restore RootFS ve Refresh icon Cache açıp anasayfadan restore dediğimde tüm tweakler gidiyor ve jailbreak ilk en temiz haline mi gelmiş oluyor?
Disable kapalı olsun dediğiniz Block Auto Updates mi kapalı olsun peki onu anlayamadım, özür diliyorum çok soru soruyorumEvet . Aynen öyle oluyor . Disable kapalı olsun şimdilik
EvetDisable kapalı olsun dediğiniz Block Auto Updates mi kapalı olsun peki onu anlayamadım, özür diliyorum çok soru soruyorum
Tamamdır hemen yapıp geliyorum çok teşekkür ediyorum
Sizce hangisiyle yapmam daha sağlıklı olur peki?Semirestore 11 repomuzda vardı onlada yapabilirsiniz . Destekliyor sürümü . En alttaki buton kapalı olursa Cydia ilk haline getirir .
ikiside saglıklı .. Semirestore 11 kurabiliyor isen. kur o kendi yaapıyor otoSizce hangisiyle yapmam daha sağlıklı olur peki?
Kurdum şimdi Semirestore'u. Nasıl kullanacağım? Unjailbreak tuşu var ve aşağıda bi tuş var açık şekildeikiside saglıklı .. Semirestore 11 kurabiliyor isen. kur o kendi yaapıyor oto
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sadece tüm tweakleri ve jailbreaki sıfırlayacaksam kapalı tutuyorum o zaman, doğru mudur?Ekli dosyayı görüntüle 13218
Alttaki buton açık okur ise telefonu ilk günkü haline yani fabrika ayarlara getirir .
Buton kapalı olur ise Cydia ilk haline getirir
aynen öyle arkadaşım.Sadece tüm tweakleri ve jailbreaki sıfırlayacaksam kapalı tutuyorum o zaman, doğru mudur?
Çok teşekkür ediyorum. Hemen yapıp geliyorumaynen öyle arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?