evet. wifi gibi bazı sistemsel işleri sıfrlar bilgileri sıfrlamaz.. sorun yok..Sıfırladım şimdi. Bazı ayarlar da sıfırlanmış ama onu fark ettim. Duvar kağıdım gitmiş mesela. Başka giden bir şey var mıdır? Ve şimdi ne yapmam gerekiyor?
uncoverdan kaynaklı. disable auto.. denmişti ya.. o yüzden cihaz günceleme yapmasın diye..Güncellemeler açılmış onu fark ettim hemen kapattım hata veriyor güncelleme kısmına girdiğimde
gerekli repolar
ve ilk yüklenmesi gereken tweakler
yap .Cydia açılmıyor. AltStore da açılmıyor. Güvenilir olmayan geliştirici diyor. Ayarlardan izin verebilirsiniz diyor ama bulamadım nereden izin vereceğimievet. wifi gibi bazı sistemsel işleri sıfrlar bilgileri sıfrlamaz.. sorun yok..
cydia açtık repolar duruyordur büyük ihtimal .. link verecegim . gerekli tweakler ilk kurulması gerekenleri lütfen yükle ..
en son 2 maddeyi incele .. 15 16 yazdığına bakma işlemler hepsinde aynıdır ..
Rehber - [iOS 15.0 - 16.6.1] Dopamine 2" Nasıl Jailbreak Yapılır? Gelen Yenilikler Ne? Tartışmalar
iOS 15.0 - 16.5 / 16.5.1 / 16.6.1 için jailbreak ile uyumlu [ Dopamine 2 ] piyasaya sürüldü. baştan itibaren kurulan jailbreak uygulamalarını (paketlerini) ve baştan itibaren kayıtlı olan varsayılan depoları özetlemek istiyorum . Önceden yüklenmiş bu jailbreak uygulamalarının tümü , jailbreak...trappledestek.com
he seferinde soru soruyorsun abim.. senin cihazı kutardık bu iyi . temizlendi . .. telefonu cydia restore etti çünküCydia açılmıyor. AltStore da açılmıyor. Güvenilir olmayan geliştirici diyor. Ayarlardan izin verebilirsiniz diyor ama bulamadım nereden izin vereceğimi
hatayı ayarlardan uygulamaya güvenilmediği için alıyoruz. Uygulamayı yükledikten sonra. Uygulamaya güvenmek için,Jb gitmiş yani şu an yeniden jb yapmam gerekiyor sanırım, nasıl devam etmeliyim şimdi?
Ayarlar>Genel>Profil ve Aygıt Yönetimi
alanına giderek ilgili profili açıp "Doğrula" dememiz yeterli.yeniden baslat yap .. tekrar yap . sonra resim at .lütfen bir kaç vkez yeniden baslatması gerekiyordu uncoverda bildigim kadarıyla ilkinde yapmaz.Hallettim, jailbreak dedim 29/32 de kaldı. Substitute kısmında Always Allow dedikten sonra yukarıda bootstrapping resources yazıyor, altta da unpacking com.ex.substitute (2.2.1) ...
Bu şekilde kaldı ekran. Bekleyeyim mi yoksa telefonu aç kapat yapıp tekrar mı deneyeyim?
tam günceleme .. sonra verdigimiz linkten .. devam et..Jailbreak yaparken 2 gerekli güncelleme diye bir uyarı çıktı. Hangisini seçmem lazım? Gerekli güncelleme, Tam güncelleme ve Yoksay (Geçici) var
modmy repoyu kaldır gereksiz .. sonra devam et çıkacakmı hata ?Yine aynı şeyi yaşadım. Repo kurarken böyle tuhaf tuhaf kırmızı yazılar çıkıyor
rica ederiz kolay gelsin..Çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?