kaldırdık jailbreak de telefondan yapsak olurmu ? pc denmi yapmak daha saglıklı ?
yapma arkadaşım pişman olursun direk jailbreak kaldırma işlemini yap format at .. test et. bi bir kaç gün.iPhone 13 pro max kullanıyorum ama çok şars gidiyor ve şars etmekten bıktım . jaibreak var
iOS 17 son günceleme yapmalımıyım sizce ?
kaldırdık jailbreak de telefondan yapsak olurmu ? pc denmi yapmak daha saglıklı ?yapma arkadaşım pişman olursun direk jailbreak kaldırma işlemini yap format at .. test et. bi bir kaç gün.
kaldırdık jailbreak de telefondan yapsak olurmu ? pc denmi yapmak daha saglıklı ?
teşekkürler abiTelefondan hiç bir şekilde sıfırlama işlemi yapmayın dfu moduna alıp o şekilde iTunes aracıyla sıfırlama işlemini yapmanız daha temiz olacaktır tabi eğer güncel edeceğim dersen bunu yap
teşekkürler abi
Anladığım Jailbreak yapacaksam ayarlardan sıfırlama yapacağım güncel edeceksem iTunes ile temiz kurulum ?Rica ederim . Güncelleme işlemi sakın düşünme saten iOS uygulamalar sağlıklı çalışır durumda saten O sürümde arkadaşım
Doğrudur jailbreak kaldırıp tekrar aynı sürümde kalmak için telefonun ayarlar genel sıfırla işlemi yapman gerekAnladığım Jailbreak yapacaksam ayarlardan sıfırlama yapacağım güncel edeceksem iTunes ile temiz kurulum ?
pilin hızlı boşalmasının belki jailbreak ile bir alakası olabilir ios 17 şarj ile ilgili sorununu çözeceğini pek sanmıyorum dopamine kullanıyorsun heralde jailbreak kaldırıp cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayıp tekrar jailbreak yapabilirsiniPhone 13 pro max kullanıyorum ama çok şars gidiyor ve şars etmekten bıktım . jaibreak var
aynen dopamine jailbreak li cihazda özellikle tema tarzı kullanma şars çok harcayacak tweak yükleme idare eder seni jailbreaksiz cihaz sıkar seni söyleyeyim..iPhone 13 pro max kullanıyorum ama çok şars gidiyor ve şars etmekten bıktım . jaibreak var
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.