Soru Iphone 14 iOS 26 yüklü iTunes uzerinden 18.5 yüklenmiyor hata kodu 10 aliyorum. Cihaz brick olmusdu. Bu seyler ondan sonra oldu.

Nuri13

Apple Sever
Konular
1
Adım
Nuri
Meslek
Ticaret
Cihaz
Iphone 11 pro
Sürüm
26
Cihaz
Iphone 14
ios 26 la ilgili ola bilirmi,? Nasil duzelte bilirim? Yardimci olursaniz sevinirim. Artik 4 gundur boyle recovery mode da duruyir cihaz. Geri yukleme veya guncellemeler yarida duruyor 10 numarali hatayla. Windows guncel Itunes son surum.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 6
  • image.jpg
    image.jpg
    3.6 MB · Görüntüleme: 6

Damla

Yönetici
Co Admin
Apple Expert
Konular
1,118
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Hata 10'u görüyorsanız, iOS aygıtınız bilgisayarınızın desteklediğinden daha yeni bir iOS sürümüne sahip olabilir. iOS aygıtınızı güncelleyebilmeniz veya geri yükleyebilmeniz için Mac'inizdeki yazılımı güncellemeniz veya Windows'taki iTunes'u veya Apple Aygıtları uygulamasını güncellemeniz gerekir.

Oyla:
KS
KS
Nuri13

Nuri13

Apple Sever
Konular
1
Adım
Nuri
Meslek
Ticaret
Cihaz
Iphone 11 pro
youtubede ios 26 silme geri alma yazarsan videolar var. korkma bir sıkıntı yok cihaz düzelecektir

güncelle degilde geri yükle deyin. yaparken
Kardesim cihaz acilmiyorki. Geri yukleye vuruyorum oda ayni yariya gibi yuklenir gozteriyor yarida hata veriyor. Telefon brick olmus. Logoda takili kaloyordu sonradan recovery moda aldim yazilim yuklemek icin. Ondan sonra recovery modda kaldi. Ios 18.5 yuklenmiyor.

Oyla:
KS
KS
Nuri13

Nuri13

Apple Sever
Konular
1
Adım
Nuri
Meslek
Ticaret
Cihaz
Iphone 11 pro
Hata 10'u görüyorsanız, iOS aygıtınız bilgisayarınızın desteklediğinden daha yeni bir iOS sürümüne sahip olabilir. iOS aygıtınızı güncelleyebilmeniz veya geri yükleyebilmeniz için Mac'inizdeki yazılımı güncellemeniz veya Windows'taki iTunes'u veya Apple Aygıtları uygulamasını güncellemeniz gerekir.

Oyla:

serdar06_65

Yönetici
Co Admin
Apple Expert
Elit Üye
Konular
70
ios 26 la ilgili ola bilirmi,? Nasil duzelte bilirim? Yardimci olursaniz sevinirim. Artik 4 gundur boyle recovery mode da duruyir cihaz. Geri yukleme veya guncellemeler yarida duruyor 10 numarali hatayla. Windows guncel Itunes son surum.
cihazın dfu moddan hiç çıkmıyor mu

Oyla:
Geri