iphone 6s arama yapmıyor..

sinekli34

Apple Sever
Konular
1
6s telefonum 64 gb ios 14.3 ve unc0ver 6.1.2 sürümünde jailbreak'li. operatör Turkcell. Merhaba bu akşam farkettiğim olay, birini araryayım dedim rehberdeki isimler tıklayınca arama yapmıyor, Uçak moduna alıp kapattım yok, Respring yaptım yok, Ağ ayarlarını sıfırla yaptım ve telefon açılınca yine denedim yok. herhangi bir numara yazıp arama simgesine tıklıyorum ama yine öyle duruyor.. Sizce problem ne olabilir? aklıma gelmişken bir kaç gün önce icleaner tweaki ile ingilizce ve Türkçe hariç diğer dilleri ve derin temizleme yaptım..

ROOTRX

~$ iOS-Modder
Yönetici
Moderatör
Yeni Üye
Apple Sever
Adım
Unknown
Cihaz
iPad 15.5
Konular
16
Web sitesi
trappledestek.com
6s telefonum 64 gb ios 14.3 ve unc0ver 6.1.2 sürümünde jailbreak'li. operatör Turkcell. Merhaba bu akşam farkettiğim olay, birini araryayım dedim rehberdeki isimler tıklayınca arama yapmıyor, Uçak moduna alıp kapattım yok, Respring yaptım yok, Ağ ayarlarını sıfırla yaptım ve telefon açılınca yine denedim yok. herhangi bir numara yazıp arama simgesine tıklıyorum ama yine öyle duruyor.. Sizce problem ne olabilir? aklıma gelmişken bir kaç gün önce icleaner tweaki ile ingilizce ve Türkçe hariç diğer dilleri ve derin temizleme yaptım..
Safe modda arama yapmayı denediz mi?

ROOTRX

~$ iOS-Modder
Yönetici
Moderatör
Yeni Üye
Apple Sever
Adım
Unknown
Cihaz
iPad 15.5
Konular
16
Web sitesi
trappledestek.com
Ağ ayarlarını sıfırlayınca zaten tel baştan başlayıp jailbreaksız olarak açılıyor, fakat o şekilde bile aynı arama yapmıyor..
Succession ile bulunduğunuz sürüme temiz kurulum yapın büyük ihtimal yalnışlıkla sistem dosyasını sildiniz

Geri