Arkadaşlar telefonum bildirimlerde vs. gayet normal titrerken arama geldiğinde 1 kez titriyor sonra titreşim gidiyor. Ayarlar/Ses ve Dokunuş bölümünden titreşim türünü seçerken de gayet düzgün titriyor ama arama geldiğinde dediğim gibi oluyor. Çaldığında titret ve sessizde titret seçeneği de açık. Cihaza temiz yazılım kurdum üstüne sıfırladım ancak düzelmedi. Yardımcı olabilir misiniz? Sürüm 15.2
Evet iTunes üzerinden temiz yazılım kurdum. Titreşim motorunda sorun olsa zil sesini ayarladığımız yerden titreşimi seçerken de titreşmez diye düşünüyorum doğru mu?
Evet iTunes üzerinden temiz yazılım kurdum. Titreşim motorunda sorun olsa zil sesini ayarladığımız yerden titreşimi seçerken de titreşmez diye düşünüyorum doğru mu?
dogru..
Ayarlar menüsünden “Seslere” gittin, Sessiz modda titreşimi aktif hale getirdin ve kapatıp açtın. Cihazınız titreşiyorsa donanımsal değil, yazılımsal bir problem mevcuttur. bu oluyorsa ..
yazılımsal bir sorun değil. gibi Titreşim motoru kararlı çalışmıyor muhtemelen Oldukça hassas bir parça çünkü . Diğer bir ihtimal ise flex'in yerinden kayması, da olabilir.. bilemedim..