İPhone 7 Plus titreşim sorunu

erenalar

Apple Sever
Konular
4
Arkadaşlar telefonum bildirimlerde vs. gayet normal titrerken arama geldiğinde 1 kez titriyor sonra titreşim gidiyor. Ayarlar/Ses ve Dokunuş bölümünden titreşim türünü seçerken de gayet düzgün titriyor ama arama geldiğinde dediğim gibi oluyor. Çaldığında titret ve sessizde titret seçeneği de açık. Cihaza temiz yazılım kurdum üstüne sıfırladım ancak düzelmedi. Yardımcı olabilir misiniz? Sürüm 15.2

NoiaN

Elit Üye
Yeni Üye
Apple Sever
Adım
Çağatay
Meslek
Şöför
Cihaz
iPhone 8 Plus
Konular
135
iPhone cihazlarınızda titreşim çalışmıyor ise donanımsal bir problem olabilir cihaza ait titreşim motoru arızalı olabilir,

itunes üzerinden kurulum etriniz degilmi .. telden degil ?

KS
KS

erenalar

Apple Sever
Konular
4
iPhone cihazlarınızda titreşim çalışmıyor ise donanımsal bir problem olabilir cihaza ait titreşim motoru arızalı olabilir,

itunes üzerinden kurulum etriniz degilmi .. telden degil ?
Evet iTunes üzerinden temiz yazılım kurdum. Titreşim motorunda sorun olsa zil sesini ayarladığımız yerden titreşimi seçerken de titreşmez diye düşünüyorum doğru mu?

NoiaN

Elit Üye
Yeni Üye
Apple Sever
Adım
Çağatay
Meslek
Şöför
Cihaz
iPhone 8 Plus
Konular
135
Evet iTunes üzerinden temiz yazılım kurdum. Titreşim motorunda sorun olsa zil sesini ayarladığımız yerden titreşimi seçerken de titreşmez diye düşünüyorum doğru mu?
dogru..
Ayarlar menüsünden “Seslere” gittin, Sessiz modda titreşimi aktif hale getirdin ve kapatıp açtın. Cihazınız titreşiyorsa donanımsal değil, yazılımsal bir problem mevcuttur. bu oluyorsa ..
yazılımsal bir sorun değil. gibi Titreşim motoru kararlı çalışmıyor muhtemelen Oldukça hassas bir parça çünkü . Diğer bir ihtimal ise flex'in yerinden kayması, da olabilir.. bilemedim..

Geri