şu deb dosyasını bir denermisinAhize sesim çok az çıkıyor, toz temizliği felanda yaptım ama bir türlü düzelmedi. Ses yükseltmek için tweak önerisi olan var mı? volume amplifier deneyeyim dedim oda ücretli sanırım.
hocam olmadı yine sürümüm 15.8.1Filzaya atın ve kurun
Dopamine 2 ile jb yapılmış cihaza nasıl kurabilirim?şu deb dosyasını bir denermisin
Dopamine mi sendekiDopamine 2 ile jb yapılmış cihaza nasıl kurabilirim?
Deb.dosyasına uzun basın ve birlikte açmayı seç, ardından sileo'yu seçip yükle, alternatif olarak filza ile de kurabilirsiniz. deb ama filza.ipa'ya sahip olmanızı öneririm sileodan indirme değilDopamine 2 ile jb yapılmış cihaza nasıl kurabilirim?
Sileo’ya giriyor kur’a basıyorum hiçbir tepki vermiyor maalesefDeb.dosyasına uzun basın ve birlikte açmayı seç, ardından sileo'yu seçip yükle, alternatif olarak filza ile de kurabilirsiniz. deb ama filza.ipa'ya sahip olmanızı öneririm sileodan indirme değil
Rootles uyumlu olmayabilirSileo’ya giriyor kur’a basıyorum hiçbir tepki vermiyor maalesef
Filza’yı trollstoreden yükledim filza üzerinden de yükleme yapmıyor maalesef
üstad bunu dediğin gibi kurdum fakat aktivasyon istiyorDeb.dosyasına uzun basın ve birlikte açmayı seç, ardından sileo'yu seçip yükle, alternatif olarak filza ile de kurabilirsiniz. deb ama filza.ipa'ya sahip olmanızı öneririm sileodan indirme değil
demek creak gerekiyorüstad bunu dediğin gibi kurdum fakat aktivasyon istiyor
sileoya bir türlü ekleyemedim bu repoyuVolume Amplifier
Crackli repo bulmanız gerekli .. bizdeki sürüm uyuyor ise indirin. olmuyor ise .
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bulup test ediniz.
Bağımlılıklarıyla beraber indirp sileoda kur Saily Xİna sileoda oto yükletiyordu.. sileo gibi çalışırdı .. test edin.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.