1. Neden : İos sürümünüzJailbreak sonrası pil sağlığı görünmüyor yardımıcı olursanız sevinirim
11 üstümü.
. ve pil saglığınız. çok zayifmı? bunu biliyormusunuz. göztermeyebilir. jailbreak yüzünden olduğunu düşünmüyorum ?ldrestart
denedinizmi .. ? ldrestart
anlatılmıştır..O seçenek bende açık görünüyor o şekilde bir çok temizleme işlemi gerçekleştirdim fakat sonuç aynı. İos sürümü 14.7.1 en son görebildiğim pil sağlığı %87. Öncesinde pil sağlığını görebiliyordum fakat bir anda göstermemeye başladı bende jailbreaktan olduğunu düşünmüyorum ama bilemiyorum.1. Neden : İos sürümünüz11 üstümü.
. ve pil saglığınız. çok zayifmı? bunu biliyormusunuz. göztermeyebilir. jailbreak yüzünden olduğunu düşünmüyorum ?
2. Neden ama jailbreakli ise eger .önceden etmeden evvel pil yüzdesi vr ise.. .. jailbreak bagımlılıklar kalıntılar nedeniyle eder..ldrestart
denedinizmi .. ?
Bu video daldrestart
anlatılmıştır..
ccmodules pro ile ldrestart işe yaramadı yani ... ?O seçenek bende açık görünüyor o şekilde bir çok temizleme işlemi gerçekleştirdim fakat sonuç aynı. İos sürümü 14.7.1 en son görebildiğim pil sağlığı %87. Öncesinde pil sağlığını görebiliyordum fakat bir anda göstermemeye başladı bende jailbreaktan olduğunu düşünmüyorum ama bilemiyorum.
powerlogHelperdFix
tweak denedinmi .. ?BU SZİLİK DEGİL. Uncover 8x sürümüyle alakalı güncel edilmesi gerekli ..Jailbreak sonrası pil sağlığı görünmüyor yardımıcı olursanız sevinirim..
Ekli dosyayı görüntüle 13715
Kablolu/Kablosuz Apple CarPlay çalışmıyor
AppStore uygulama yüklemeleri/indirmeleri
AirPlay çalışmıyor
Pil Sağlığı görüntülenmiyor
Wi-Fi/Hücresel düzgün çalışmıyor
DPKG Geri Yükleme RootFS başarısız
Hangi jailbreak aracını kullandınız ?
Temiz kurulumdan sonra ve jailbreak yaptıktan hemen sonra pil sağlığı ve istatistiklerini kontrol ettiniz mi zaman fark ettiniz?
Bu sorun halen daha mevcut mu yani şu anda halen daha mevcut ise sorun yüklü repo adresleri ve yüklü tweak listesi paylaşır mısınız?
Ayrıca bazı tweakler veya tweaklerde ayarları dünzenlerken yanlış düzenleme/ayarlama sonucunda bu sorun meydana gelebiliyor tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Mesela daha önce (çok eskiden) sprintomize 5 veya 4 Te olabilir her neyse yani daha yükler yüklemez pil ayarlarında pil kullanım ekran süresini istatistiklerini göstermiyordu.
Kesin çözüm değil ama powerlogHelperdFix tweaki ile çözüm olmuştu.
Son 7 günde 2 farklı jailbreak aracı kullandım 3 farklı iphone jailbreak yaptım henüz bu sorunla karşılaşmadım.
Denedim ama maalesef...slmlar,
bu unc0ver 8 - ile ilgili değil öncesindeki versiyonu fugu14 ile başladı.
ip12 v14.4.2 fugu çıktığı ilk gün bu sorun vardı. LDrestart ile sorun gecici olarak düzeliyor. Taki tam şarja kadar sonra durum yine aynı
powerlogHelperdFix checkra1n in pil hatasını düzelttiği doğrudur.
Anabaşlık - unc0ver v8.xx Hata ve Sorunlar bu konuda @DeliTurK bilgilendirmesini denemedim. Deneyen olursa paylaşa bilir mi ?
aynı sorunu yaşayanlara yardımcı olabilir.
büyük olasıkla.. uncover yeni sürümünde var bu sorun.Konuya bende dahil olayım istedim bu olay başka uygulamalarda da olabiliyor mesala 3 gün içerisinde yaşadıklarım hava durumu appstore anımsatıcılar ve mesajlar açılıyor ama ekran ya beyaz oluyor yada tepki vermiyor telefonu kapatıp açıyorum başka uygulamada tekrar oluyor benim düşüncem unc0ver güncelleme alması
Önceki sürümlerlerde bu gibi sorunlar yaşayanlar oldumu acababüyük olasıkla.. uncover yeni sürümünde var bu sorun.
Redditte aynı şekilde yazmışlar .. önceki sürümlerde sorun yok a12 a13 cihazlarda sorunlar var eski cihazlarda yokÖnceki sürümlerlerde bu gibi sorunlar yaşayanlar oldumu acaba
Bendeki cihaz a14 çok daha vahim o zamanRedditte aynı şekilde yazmışlar .. önceki sürümlerde sorun yok a12 a13 cihazlarda sorunlar var eski cihazlarda yok
Bende olan sorunlar var orada bekleyelim bakalım yapacak bir şey var o da jailbreaksiz kullanım bir süreunc0ver v8.xx Hata ve Sorunlar
Şu an itibariyle, Jailbreak ile ilgili bazı güncel sorunlar var. Bildiğim kadarıyla tüm sorunlar aşağıda listelenmiştir. Uncover Güncel edilmelidir.. yeni sürüm gelecektir. 14.8 ios sürümünde olan . 8.xx kuran arkadaşlarda bu oluşmaktadır A12 A13 cihazlarda özellikle.. Kablolu/Kablosuz Apple...trappledestek.com
yazmıştı @DeliTurK
aynı sorunlar bendede oluyor cc den ldrestart yapınca düzeliyor bencede uncover herşeyi ile sorıunluKonuya bende dahil olayım istedim bu olay başka uygulamalarda da olabiliyor mesala 3 gün içerisinde yaşadıklarım hava durumu appstore anımsatıcılar ve mesajlar açılıyor ama ekran ya beyaz oluyor yada tepki vermiyor telefonu kapatıp açıyorum başka uygulamada tekrar oluyor benim düşüncem unc0ver güncelleme alması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?