iPhone Pil sağlığını göremiyorum?

srokanca

Apple Sever
Konular
1
Jailbreak sonrası pil sağlığı görünmüyor yardımıcı olursanız sevinirim..

77C44159-A8E3-4A93-A86B-B2FB978EE37D.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
296
Jailbreak sonrası pil sağlığı görünmüyor yardımıcı olursanız sevinirim
1. Neden : İos sürümünüz 11 üstümü.. ve pil saglığınız. çok zayifmı? bunu biliyormusunuz. göztermeyebilir. jailbreak yüzünden olduğunu düşünmüyorum ?
2. Neden ama jailbreakli ise eger .önceden etmeden evvel pil yüzdesi vr ise.. .. jailbreak bagımlılıklar kalıntılar nedeniyle eder.. ldrestart denedinizmi .. ?

Bu video da ldrestart anlatılmıştır..

Son düzenleme:
KS
KS

srokanca

Apple Sever
Konular
1
1. Neden : İos sürümünüz 11 üstümü.. ve pil saglığınız. çok zayifmı? bunu biliyormusunuz. göztermeyebilir. jailbreak yüzünden olduğunu düşünmüyorum ?
2. Neden ama jailbreakli ise eger .önceden etmeden evvel pil yüzdesi vr ise.. .. jailbreak bagımlılıklar kalıntılar nedeniyle eder.. ldrestart denedinizmi .. ?

Bu video da ldrestart anlatılmıştır..
O seçenek bende açık görünüyor o şekilde bir çok temizleme işlemi gerçekleştirdim fakat sonuç aynı. İos sürümü 14.7.1 en son görebildiğim pil sağlığı %87. Öncesinde pil sağlığını görebiliyordum fakat bir anda göstermemeye başladı bende jailbreaktan olduğunu düşünmüyorum ama bilemiyorum.

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
296
O seçenek bende açık görünüyor o şekilde bir çok temizleme işlemi gerçekleştirdim fakat sonuç aynı. İos sürümü 14.7.1 en son görebildiğim pil sağlığı %87. Öncesinde pil sağlığını görebiliyordum fakat bir anda göstermemeye başladı bende jailbreaktan olduğunu düşünmüyorum ama bilemiyorum.
ccmodules pro ile ldrestart işe yaramadı yani ... ?
Ldrestart video :

powerlogHelperdFix tweak denedinmi .. ?
checkra1n'de pil bilgilerini ve pil tüketimini düzeltir
repomuzda var ama
Asıl Repo:
Kaynak kodu:

Son düzenleme:
KS
KS

srokanca

Apple Sever
Konular
1
Önerdiğiniz tweakide denedim düzelmedi maalesef öyle dönüyor fotoğraftaki gibi.Pek önemli bir sorun değil ama görmek istiyor insan genede teşekkürler cevaplarınız için.

DeliTurK

Administrator
Yönetici
Admin
Kurucu
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,198
Bu yeni uncover sürümüyle alakalı galiba çünkü çoğu kişide var bu sorun yeni sürümle düzelecektir ..
[automerge]1641794964[/automerge]
Jailbreak sonrası pil sağlığı görünmüyor yardımıcı olursanız sevinirim..

Ekli dosyayı görüntüle 13715
BU SZİLİK DEGİL. Uncover 8x sürümüyle alakalı güncel edilmesi gerekli ..

unc0ver v8.xx Hata ve Sorunlar
Şu an itibariyle, Jailbreak ile ilgili bazı güncel sorunlar var. Bildiğim kadarıyla tüm sorunlar aşağıda listelenmiştir. (
Kablolu/Kablosuz Apple CarPlay çalışmıyor
AppStore uygulama yüklemeleri/indirmeleri
AirPlay çalışmıyor
Pil Sağlığı görüntülenmiyor
Wi-Fi/Hücresel düzgün çalışmıyor
DPKG Geri Yükleme RootFS başarısız

TheAslan

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
37
Ne kadar çok bilgi detay verirseniz o çok yardımcı oluruz.

Hangi jailbreak aracını kullandınız ?

Temiz kurulumdan sonra ve jailbreak yaptıktan hemen sonra pil sağlığı ve istatistiklerini kontrol ettiniz mi zaman fark ettiniz?

Bu sorun halen daha mevcut mu yani şu anda halen daha mevcut ise sorun yüklü repo adresleri ve yüklü tweak listesi paylaşır mısınız?

Ayrıca bazı tweakler veya tweaklerde ayarları dünzenlerken yanlış düzenleme/ayarlama sonucunda bu sorun meydana gelebiliyor tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Mesela daha önce (çok eskiden) sprintomize 5 veya 4 Te olabilir her neyse yani daha yükler yüklemez pil ayarlarında pil kullanım ekran süresini istatistiklerini göstermiyordu.
Kesin çözüm değil ama powerlogHelperdFix tweaki ile çözüm olmuştu.

Son 7 günde 2 farklı jailbreak aracı kullandım 3 farklı iphone jailbreak yaptım henüz bu sorunla karşılaşmadım.

Damla

Yönetici
Co Admin
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,115
Hangi jailbreak aracını kullandınız ?

Temiz kurulumdan sonra ve jailbreak yaptıktan hemen sonra pil sağlığı ve istatistiklerini kontrol ettiniz mi zaman fark ettiniz?

Bu sorun halen daha mevcut mu yani şu anda halen daha mevcut ise sorun yüklü repo adresleri ve yüklü tweak listesi paylaşır mısınız?

Ayrıca bazı tweakler veya tweaklerde ayarları dünzenlerken yanlış düzenleme/ayarlama sonucunda bu sorun meydana gelebiliyor tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Mesela daha önce (çok eskiden) sprintomize 5 veya 4 Te olabilir her neyse yani daha yükler yüklemez pil ayarlarında pil kullanım ekran süresini istatistiklerini göstermiyordu.
Kesin çözüm değil ama powerlogHelperdFix tweaki ile çözüm olmuştu.

Son 7 günde 2 farklı jailbreak aracı kullandım 3 farklı iphone jailbreak yaptım henüz bu sorunla karşılaşmadım.

bu A12 A13 cihazlarda . uncover 8.xx sürümünden kaynaklı abim.. 14.8 sürümünde olan jailbreakli cihazlarda kaynaklı.. uncover. sürümünden kaynaklı.. gerekli konuyu .. deliturk abim açtı..

Grknbrk

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
11
slmlar,
bu unc0ver 8 - ile ilgili değil öncesindeki versiyonu fugu14 ile başladı.
ip12 v14.4.2 fugu çıktığı ilk gün bu sorun vardı. LDrestart ile sorun gecici olarak düzeliyor. Taki tam şarja kadar sonra durum yine aynı
powerlogHelperdFix checkra1n in pil hatasını düzelttiği doğrudur.
Anabaşlık - unc0ver v8.xx Hata ve Sorunlar bu konuda @DeliTurK bilgilendirmesini denemedim. Deneyen olursa paylaşa bilir mi ?
aynı sorunu yaşayanlara yardımcı olabilir.

serdar06_65

Yönetici
Co Admin
Apple Expert
Elit Üye
Konular
69
slmlar,
bu unc0ver 8 - ile ilgili değil öncesindeki versiyonu fugu14 ile başladı.
ip12 v14.4.2 fugu çıktığı ilk gün bu sorun vardı. LDrestart ile sorun gecici olarak düzeliyor. Taki tam şarja kadar sonra durum yine aynı
powerlogHelperdFix checkra1n in pil hatasını düzelttiği doğrudur.
Anabaşlık - unc0ver v8.xx Hata ve Sorunlar bu konuda @DeliTurK bilgilendirmesini denemedim. Deneyen olursa paylaşa bilir mi ?
aynı sorunu yaşayanlara yardımcı olabilir.
Denedim ama maalesef...

clkgkmn

Apple Sever
Konular
11
Konuya bende dahil olayım istedim bu olay başka uygulamalarda da olabiliyor mesala 3 gün içerisinde yaşadıklarım hava durumu appstore anımsatıcılar ve mesajlar açılıyor ama ekran ya beyaz oluyor yada tepki vermiyor telefonu kapatıp açıyorum başka uygulamada tekrar oluyor benim düşüncem unc0ver güncelleme alması

๒єєк๏๏™

Apple Sever
Konular
3
Konuya bende dahil olayım istedim bu olay başka uygulamalarda da olabiliyor mesala 3 gün içerisinde yaşadıklarım hava durumu appstore anımsatıcılar ve mesajlar açılıyor ama ekran ya beyaz oluyor yada tepki vermiyor telefonu kapatıp açıyorum başka uygulamada tekrar oluyor benim düşüncem unc0ver güncelleme alması
büyük olasıkla.. uncover yeni sürümünde var bu sorun.

clkgkmn

Apple Sever
Konular
11

yazmıştı @DeliTurK
Bende olan sorunlar var orada bekleyelim bakalım yapacak bir şey var o da jailbreaksiz kullanım bir süre
[automerge]1643969772[/automerge]
Az önce bu videoda (
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
) izledim jailbreak kaldırdım twaek cydia herşey silindi ve telefonada format atmaya gerek kalmadı jailbreak uygulaması veren uygulamarda kontrol yaptım uyarıda vermedi temizce kaldırdı belki düzgün unc0ver cıkarsa tekrar jailbreak yaparım

Not: Arkadaşlar kullandığım cihaz 12 mini 14.2.1 sürümü mevcut ( Taurine Jailbreak ) yapılıyormu birde bunu denemek isterim

serdar06_65

Yönetici
Co Admin
Apple Expert
Elit Üye
Konular
69
aynı sorunlar bendede oluyor cc den ldrestart yapınca düzeliyor bencede uncover herşeyi ile sorıunlu

Geri