İphone Video çekerken videoda ses gelmeme sorunu?

• Konbuyu başlatan Aegnor
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 833

Aegnor

Apple Sever
Konular
18
Arkadaşlar bu gün farkettim ip6 telden video çektim izleyeyim dedim videoda ses olmadığını farkettim teli kapatıp açıyım belki düzelir dedim ama malesef hiç bi şekilde çektiğim videolarda ses yok sadece çızırtıya benzer bi ses var. Aramalarda hiç bi şekilde sorun yok karşı tarafa sesim gidiyor seside geliyor. Eski videolarda sorun yok onlardada ses var ama yeni çektiklerimde sadece cızırtı gibi ses var sorun ne olabilir böyle bişey başına gelen varmı.

ByPranga

Moderatör
Apple Sever
Konular
0
Arkadaşlar bu gün farkettim ip6 telden video çektim izleyeyim dedim videoda ses olmadığını farkettim teli kapatıp açıyım belki düzelir dedim ama malesef hiç bi şekilde çektiğim videolarda ses yok sadece çızırtıya benzer bi ses var. Aramalarda hiç bi şekilde sorun yok karşı tarafa sesim gidiyor seside geliyor. Eski videolarda sorun yok onlardada ses var ama yeni çektiklerimde sadece cızırtı gibi ses var sorun ne olabilir böyle bişey başına gelen varmı.
Telefonda Jailbreak varsa eğer kaldırıp, telefonu sıfırlayıp tekrardan deneyin. Eğer ona rağmen aynı hatta varsa kamera mikrofonu gitmiş olabilir.

KS
KS

Aegnor

Apple Sever
Konular
18
Telefonda Jailbreak varsa eğer kaldırıp, telefonu sıfırlayıp tekrardan deneyin. Eğer ona rağmen aynı hatta varsa kamera mikrofonu gitmiş olabilir.
Evet jailbreak var ama sıfırlamadan çözebilsem çok iyi olurdu.

ByPranga

Moderatör
Apple Sever
Konular
0
Evet jailbreak var ama sıfırlamadan çözebilsem çok iyi olurdu.
Safe mod alıp deneyin bir de eğer orada sorun yaratmasa demek ki. Bir tane tweak engelliyor. Deneyin bir ondan sonra tekrardan yazın.

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
296
Ldrestart.. deneyin . ( Ccmodules pro ile ) olmadı
RootFS yapın. Cydia kaldırın..
Ayarlar / genel / sıfrla / ayarları sıfrla . yapın..
Jailbreak tekrar yaparsınız ..
tekrar video çekip deneyin. olmadı aşagıdaki maddelere bakın..

1.Video modundan çıkın ve cihazınızdan bir müzik açın. Müzik çalar ve kamera uygulamaları çakışmış olabilir bu yüzden müzik çalardan bir müzik çalmak ve iyice kapandığından emin olduktan sonra video moduna dönmek yararlı olabilir.
2. Bluetooth’a bağlı cihazları kontrol edin. Eğer herhangi bir cihaza bağlıysanız ve bu cihaz mikrofonunuzu devre dışı bırakıyorsa nedeni bu olabilir.
3. Eğer yukarıdaki çözümler işinize yaramadıysa ses kaydı alıp durumu birinci elden görmek en iyi seçenek olacaktır. Böylece eğer sesiniz kısık kaydediliyorsa mikrofonunuzun kirli olma olasılığını değerlendirebilirsiniz. Hiç ses alamıyorsanız da servis yolları gözüktü diyebiliriz.

Son düzenleme:

Kemal Kürşat

Visual Basic Studio Developer
Yönetici
Admin
Yönetici
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
133
Web sitesi
www.trappledestek.com
Video çekimi veya ses ile alakalı tweak kurulu ise onları kaldırıp test edebilirsin sırayla gidersen telefonu sıfırlamadan çözme şansın olabilir son çare olarak sıfırlayıp denersin.

KS
KS

Aegnor

Apple Sever
Konular
18
Fikirlerimizi deneyeceğim arkadaşlar müsait olunca. Son durumu paylaşırım
[automerge]1644015808[/automerge]
Video çekimi veya ses ile alakalı tweak kurulu ise onları kaldırıp test edebilirsin sırayla gidersen telefonu sıfırlamadan çözme şansın olabilir son çare olarak sıfırlayıp denersin.
Video yada ses ile ilgili bir tweak yüklü değil hocam @DanqerLine dediği sıralamayı da denedim hem telin kendi ses kayıt uygulamasından hemde başka bi kayıt uygulamasından denedim onlarda sesim gayet net kayıt alıyor. Çok enteresan dır Video çekiminde ses çıkmıyor
[automerge]1644093275[/automerge]
@DanqerLine @Çirkin KraL tele storeden bi kamera uygulaması yükledim onla kayıt ettim ve ses gayet düzgün çıkıyor. Sadece stok kamerada bu sorun var. Bunu filza ile düzeltmenin bi yolu varmıdır. Yada bi arkadaş bana filzadan kamera uygulamasının dosyalarını atsa düzelirmi
[automerge]1644173641[/automerge]
Fikirlerimizi deneyeceğim arkadaşlar müsait olunca. Son durumu paylaşırım
[automerge]1644015808[/automerge]

Video yada ses ile ilgili bir tweak yüklü değil hocam @DanqerLine dediği sıralamayı da denedim hem telin kendi ses kayıt uygulamasından hemde başka bi kayıt uygulamasından denedim onlarda sesim gayet net kayıt alıyor. Çok enteresan dır Video çekiminde ses çıkmıyor
[automerge]1644093275[/automerge]
@DanqerLine @Çirkin KraL tele storeden bi kamera uygulaması yükledim onla kayıt ettim ve ses gayet düzgün çıkıyor. Sadece stok kamerada bu sorun var. Bunu filza ile düzeltmenin bi yolu varmıdır. Yada bi arkadaş bana filzadan kamera uygulamasının dosyalarını atsa düzelirmi
Yeni bişey daha keşvettim stok kamerada ön kameraya geçince kayıtta ses çıkıyor. Arka kamerada kayıtta ses yok 🙄

Son düzenleme:
Geri