İPhone'da pil ömründen tasarruf etmenin 12 yolu

Adım
Uğur
Cihaz
İPhobne 12
Konular
78

Düşük Güç Modu, iOS'ta pil ömrünü korumaya yönelik bir özelliktir, ancak muhtemelen her zaman her zaman etkin olmasını sağlamak isteyeceğiniz bir özellik değildir. Bununla birlikte, veriler Düşük Güç Modunun önemli ölçüde daha iyi pil ömrü ile sonuçlandığı gerçeğini desteklemektedir .
Ancak, her zaman, pil kullanımını kendi kendine azaltmaya çalışmak için gerekli olan Lowe Güç Modu'nu kullanmak yerine, iPhone'unuzu pil ömrünü optimize edecek şekilde manuel olarak yapılandırabilirsiniz.

Hareket etkin duvar kağıdını devre dışı bırak
Ayarlar → Duvar Kağıdı → Yeni Duvar Kağıdı'nı seçin ve Dinamik Canlı duvar kağıdı yerine Durağan bir duvar kağıdı seçin.

Otomatik parlaklığı aç
Ayarlar → Ekran ve Parlaklık seçeneğine gidin ve Otomatik Parlaklık özelliğini etkinleştirin.

UI hareketini devre dışı bırak
Ayarlar → Genel → Erişilebilirlik → Hareketi Azalt seçeneğine gidin ve Hareketi Azalt anahtarına geçin.

Otomatik posta alımını devre dışı bırak
Ayarlar → Posta → Hesaplar → Yeni Veri Al seçeneğine gidin ve Gönder seçeneğini devre dışı bırakın ve Alma için El ile seçeneğini belirleyin.

İstenmeyen Hey Siri'yi devre dışı bırak
Ayarlar → Siri'ye gidin ve "Hey Siri" ye İzin Ver'i devre dışı bırakın.

Siri Önerilerini Devre Dışı Bırak
Ayarlar → Genel → Spotlight Search seçeneğine gidin ve Siri Öneriler anahtarını devre dışı bırakın.

Konum servislerini etkisiz hale getir
Ayarlar → Gizlilik → Konum Servisleri seçeneğine gidin ve Konum Servisleri anahtarını devre dışı bırakın.

4K Videoyu Devre Dışı Bırak
Ayarlar → Fotoğraflar ve Kamera → Video Kaydet seçeneğine gidin ve 30 fps için 720p HD veya 1080P HD seçeneğini seçin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
KS
KS
Adım
Uğur
Cihaz
İPhobne 12
Konular
78
30 Saniye boyunca Otomatik Kilidi Etkinleştir
Ayarlar → Ekran ve Parlaklık → Otomatik Kilitle seçeneğine gidin ve 30 Saniye'yi seçin.

Otomatik İndirmeleri Devre Dışı Bırak
Ayarlar → iTunes ve App Stores'a gidin ve Otomatik İndirmeler altındaki tüm geçişleri devre dışı bırakın.

Düşük Güç Modunu Etkinleştir

Ayarlar → Bataryaya gidin ve Düşük Güç Modu'nu açın.

SheSouL

Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
33
teşekkürler güzel anlatım olmuş yararlı bilgi

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,193

emegine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…