İthemer audio recorder sorunu

baylaf42

Yeni Üye
Konular
13
Arkadaşlar 12.4 jalbraek yükledim itheme yi yüklediğimde audio recorder in kayıt dosyalarına giremiyorum direk atıyor itheme yi kaldırdıgımda sorun düzeliyor bilgisi olan yardımcı olabilirmi ithemer yi packix reposundan yükledim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar 12.4 jalbraek yükledim itheme yi yüklediğimde audio recorder in kayıt dosyalarına giremiyorum direk atıyor itheme yi kaldırdıgımda sorun düzeliyor bilgisi olan yardımcı olabilirmi ithemer yi packix reposundan yükledim

İThemer. Tema yüklemek için araç. Audiorecorder ses kayıt için farklı. Bir tweak ve çalışması gerekir normalde Audio Recorder lisans sorunu vardır repomuzdaki crack tam etmiyor maalesef ondan kaynaklı olabilir

İkiside farklı tweakler fakat ithemeri kaldırdıgımda sorun düzeliyor birçok repodan denedim aydio recorderi orjinal reposundan yüklendiğinde lisans olmasa bile kayıt yaptıgı kısım yine açılır fakat ithemer yüklü
Oldugunda orjinal de açılmıyor

İkiside farklı tweakler fakat ithemeri kaldırdıgımda sorun düzeliyor birçok repodan denedim aydio recorderi orjinal reposundan yüklendiğinde lisans olmasa bile kayıt yaptıgı kısım yine açılır fakat ithemer yüklü
Oldugunda orjinal de açılmıyor

aynı sorun bende de vardı audio recorder orjinal olduğu halde. ithemeri kaldırdım.

Yeni bi güncelleme beklemek gerek ozaman çok ilginç ? bir durum

Audiorecorder XS crack sorunu vermiyormu sizde ?

Crack sorunu yok bende recorder da

Crack sorunu yok bende recorder da

İlginç bazı telefonlarda crack sorunu var beklemekten başka çare yok maalesef çözüm öneremiyorum maalesef

Geri