herkese iyi akşamlar arkadaşlar, iOS 12,4 iphone 7plus kullanıyorum telefonumu satacağım tamamen nasıl sıfırlayabilirim hiç bir bilgim yok cydia kaldırmayla ilgili yardımcı olurmusunuz?
teşekkür ederimuncover yüklü ise.. açın ayarlar / Refresh icon Cache ve Restore RootFs işaretleyin.. ana sayfadan rootfs diyerek kaldırın işlem bittiginde cydia kalkacaktır.. sonra ayalar/genel / sıfrla/ Tüm içerikleri sıfrla deyin.. tamamdır
dedigini yaptım ama cydia filza gamegem gibi tweaklar silinmedi ?uncover yüklü ise.. açın ayarlar / Refresh icon Cache ve Restore RootFs işaretleyin.. ana sayfadan rootfs diyerek kaldırın işlem bittiginde cydia kalkacaktır.. sonra ayalar/genel / sıfrla/ Tüm içerikleri sıfrla deyin.. tamamdır
dedigini yaptım ama cydia filza gamegem gibi tweaklar silinmedi ?
orta tuşum çalışmıyor çalışsa direk böyle yapıcamArkadaşım. yanlış etmişsiniz.. Uncover Açtınız .. sag köşeden ayarlara geldiniz. menülerde.. Refresh icon cache ve Restore RootFS işaretsizdir.. açın ... ikisinide.. ana satyfada Restore Rootfs YAZAR tıklayın işlem başlayacak yazı gelecek ok.. tekrar gelecek tekrar ok deyin.. telefon kapanıp Açılacak .. Cydia gitmiş olacak ... Sonra aynı sürümde kalmak istiyorum diyorsan ... Ayarlar/genel / Sıfırla / tüm içerikleri sıfrla diyeceksiniz... bitti ..
YOK BEN yeni sürüme gçip edecegim jailbreak etmek istiyorum. diyorsan.. alttaki konuyu uygula ..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
orta tuşum çalışmıyor çalışsa direk böyle yapıcam
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.