Jailbreak Öldü (mü?) & Trollstore'den ses çıkmıyor ! Ne oluyor bu alemde ?

ak.if

Apple Sever
Konular
13
Bir yıla yakın süredir Jailbreak dünyasından en ufak bir gelişme duyamaz olduk. 10 yıla yakındır Jailbreak'siz kullanmadığım iphone cihazım şu son bir yıldr Jailbreakin çıkmasını beklemekle geçti. Jailbreakin çıkmasını geçtim, bu forumda dahi artık bunun esamesi okunmaz oldu. Bu kadar uzun bir boşluk bıraktıklarına hiç şahit olmadım.

Öte yandan Trollstore için de en son Haziran 2024'de "
17.4.1 ve aşağı sürümdeyseniz 17.0 - 17.4.1 arası güncel kesinlikle etmeyiniz.
17.5 ve yeni sürümdeyseniz hemen 18.0B1 veya 17.4 RC sürümüne geçiniz. Beklentiniz artacaktır." Mevzusundan bu yana 6 ay geçti ve buradan da ses seda çıkmaz oldu.

3.parti yazılım dünyası bir durağanlığa geçtikten sonra bazı uygulamaların ipa'ları da artık çalışmaz hale geldi. En belirgin örneği de Whatsapp Watusi artık devredışı, korkarım yakında Youtube, Instagram, Spotify gibi diğer uygulamalarda kendilerini 3.parti yazılımlara karşı güçlü bir savunma gösterirlerse bu cenahta işler yaşş olacağını düşünmeye başladım.

Cordobez

Apple Sever
Konular
0
Çok haklısınız. ios 14.3 umc0ver kararlı sürümünden sonra oldukça kafa karıştıran roothfull roothless tuhaflıkları başladı. Doğrusu jailbreak yapmamın ana sebebi AudioRecorder ve Watusi. Ayrıca bazı ıygulamaların IAP. Uzun zamandır beklememize rağmen herhangi bir gelişme olmadı. TrollStore ha keza. Kimse umudunu kesmiyor ancak gelişme de olmuyor.
Şu an ios developer hesabı olanlar için .ipa uygulamaları kurabileceğimiz platformlar türedi. (Esign, Gbox, Scarlet, Flekstore gibi)

Çok iyi ve çok pahalı ipa dosyalarını sorumsuz kullanabiliyoruz Ancak yine de jailbreak tadı vermiyor. Watusi ipa dosyası çok sıkıntılı, aynı şekilde audio recorder çalışmıyor bile.

Sabırsızlıkla jailbreak dünyasından haber bekliyoruz. Bekleyip görecez.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

serdar06_65

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Elit Üye
Konular
68

Doğrudur söyledik zaten yeni çıkan bir şeyler olsa buradan yayınlardık geliştiricilerin iş görmezliği kardeşim evet söyledik ama bu bizim değil geliştiricilerin kesin söylediği bilgilerdi söyleyip vazgeçmeleri bizlik bir şey değil onların bırakmaları. 17.x'i 17-17.4.1'in tamamını destekleyen bir exploit bulundu evt ve henüz gerçek bir JB' yapmayı başaramadılar Bu. ios 17 muhtemelen jailbreak alacak olsa da, birçok kişi başka bir sürüme geçtiği, ve uygulamalar artık desteklenmediği Wahattsap Watusi gibi geliştiricilerde ayarlarını güncellemediği için de bu oldukça artık çok uzak Opa hala 17 için bir jailbreak üzerinde çalışıyor ama buda çalışacakları son jailbreak olacak Trollstoreye gelince yine kendi kafamızdan bir şey yazmadık kardeşim jb geliştiricilerin kesin dediği bilgilere göre söyledik jb bekleyenler ve troll desteği için 16.5 üstünde olan versiyonlar için hemen 16.5 düşün de dedik ve nasıl düşürüleceğinide anlattık şu an 16.5 hem dopamine hem Dopamine roothide hem de troll desteği gelmiştir sürüm düşürenler için Troll uyumsuzluğu için bir E-sign sertifikası alabilirsiniz yani demek istediğim yazdıklarınızın sebebi bizlermişiz gibi yazmışsın kardeşim bizler geliştirici değiliz

KS
KS

ak.if

Apple Sever
Konular
13
Estağfirullah Serdar abi aklımın ucundan dahi geçmedi ve öyle bir izlenim vercek kelime kurmadım bile. Ben trollstore ve jb geliştiricilerine yönelik kurdum cümlelerimi. Ama eleştirimi sizlere yöneltmişim gibi algılamanıza sebep olduğum için özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…