Jailbreakli ios 12.4 cihazımı ios 13 e nasıl güncellerim

Tayoreis

Apple Sever
Konular
13
Merhaba arkadaşlar iPhone 7 Plus ios 12.4 uncover jailbreak kullanıyorum. Bu karanlık modları ve yeni güncellemede gelen özellikleri kullanmak için telefonumu ios 13 e nasıl güncellerim bilgisi olan varmı acaba ?

Merhaba arkadaşlar iPhone 7 Plus ios 12.4 uncover jailbreak kullanıyorum. Bu karanlık modları ve yeni güncellemede gelen özellikleri kullanmak için telefonumu ios 13 e nasıl güncellerim bilgisi olan varmı acaba ?

kasranlık mod için tweakler var. ama ,istiyorsanız .. ilk olarak ne kulanıyorsunuz uncover sileo ?

uncover kullanıyorum sadece karanlık mod için istemiyorum memoji vs özelliklerde var ios 13 yapma şansım varmı cihazı ?

Uncover açıp ayarlardan Refresh icon cache ve Restore RootFS işaretleyip ana sayfadan Restore deyin yazı gelicek ok tekrar gelecek ok diyerek respring atacak cydia kalkacak sonrasında ayarlar/ Genel/ Sıfırla / Tüm içerikleri sıfırla deyin temizlenecek ve 13 e güncelleyebilirsiniz sorunsuz

Uncover açıp ayarlardan Refresh icon cache ve Restore RootFS işaretleyip ana sayfadan Restore deyin yazı gelicek ok tekrar gelecek ok diyerek respring atacak cydia kalkacak sonrasında ayarlar/ Genel/ Sıfırla / Tüm içerikleri sıfırla deyin temizlenecek ve 13 e güncelleyebilirsiniz sorunsuz
ama şuanda son sürüme güncellersem tekrardan jailbreak yapabilirmiyim

[QUOTE="Tayoreis, post: 29622, member: 2281"
ama şuanda son sürüme güncellersem tekrardan jailbreak yapabilirmiyim
[/QUOTE]

MacoS cihaz varsa taabiki .. yada .. yada windows cihazlara mocoS Yükleyerekte yapabilirsiniz... tabi ilk olarak İşlemcinin Virtualization (Sanallaştırma) özelliği açıkmı kontrol edin varsa yapabilirsiniz..

Geri