Merhaba arkadaşlar iPhone 7 Plus ios 12.4 uncover jailbreak kullanıyorum. Bu karanlık modları ve yeni güncellemede gelen özellikleri kullanmak için telefonumu ios 13 e nasıl güncellerim bilgisi olan varmı acaba ?
uncover kullanıyorum sadece karanlık mod için istemiyorum memoji vs özelliklerde var ios 13 yapma şansım varmı cihazı ?kasranlık mod için tweakler var. ama ,istiyorsanız .. ilk olarak ne kulanıyorsunuz uncover sileo ?
uncover kullanıyorum sadece karanlık mod için istemiyorum memoji vs özelliklerde var ios 13 yapma şansım varmı cihazı ?
ama şuanda son sürüme güncellersem tekrardan jailbreak yapabilirmiyimUncover açıp ayarlardan Refresh icon cache ve Restore RootFS işaretleyip ana sayfadan Restore deyin yazı gelicek ok tekrar gelecek ok diyerek respring atacak cydia kalkacak sonrasında ayarlar/ Genel/ Sıfırla / Tüm içerikleri sıfırla deyin temizlenecek ve 13 e güncelleyebilirsiniz sorunsuz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.