sezeryakup2
Apple Sever
- Konular
- 0
teşekkür ederim
USB gerek kalmadan ilk önce burdanEkli dosyayı görüntüle 8045Bende böyle kalıyor 3 hafta önce tekrar denemiştim yine böyle kalmıştı kolay kurulum yaptım ra1instorm ile yine olmadı böyle kaldı
kurulumu yaptıktan sonra yeniden başlatıyorum daha sonra pc ubuntu ile başlatırken resimde gözüktüğü gibi donuyor c://ssd ye kurulum yapıyorum 20gb a kuruyorum sonra yine şimdi yeniden deniycemUSB gerek kalmadan ilk önce burdanZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.setup indirin 1.5 GB kurulum için ön yükleme başlasın ubuntu için pencere açılacak yükleyin devam edin ubuntu kurulacak sonra PC kapansın açılacak ubuntu seçin ve buradaki terminal açıp bu kodları tek tek yapın deneyin bir ubuntu kuracakmı
Sabah anlatım resimli yapılacak
System efi olarak başlattığın veya başlatmadığın için sorun yaşıyorsun resimdeki dili Türkçeye çevirip bak ne demek istiyorEkli dosyayı görüntüle 8049Açılan pencereye devam et dedim sknra bir sonraki resimde dondu bir kez daha deniycem Ama Ekli dosyayı görüntüle 8047
Gereksinimler
Minimum 8 GB usb disk
HDD minimum 40gb
Flash belleksiz kurulum ise en altta verilmiştir.Kurulum aşamasında açılan pencereleri kapatmayınız yoksa en baştan başlamak zorunda kalırsınız.
1.Dil Seçimi Ekranın'dan kullanmak istediğiniz dili seçiyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 8024
2. Klavyemizi ayarlıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 8025
3.Güncelleme vs. ayarları gerekli ayarlar.
Ekli dosyayı görüntüle 8026
4.Disk'imizi oluşturup yeniden boyutlandırıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 8027
5.Oluşturduğumuz hdd'mizi seçiyoruz yada kendimiz oluşturuyoruz ben oluşturduğum diske yükleyeceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 8028
6.Disk'imize çitf tıklayarak Ext4 günlüklü dosya sistemini seçiyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 8029
7.Bağlanma noktamızı seçiyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 8030
8.Tekrar disk alanımıza geliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 8031
9.Şimdi yükle devam et diyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 8032
10.Nerede bulunduğumuzu yazıyoruz size kalmış.
Ekli dosyayı görüntüle 8033
11.Bir bilgisayar adı girip parola seçiyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 8034
12.Ve kurulum başlıyor..
Ekli dosyayı görüntüle 8035
Ekli dosyayı görüntüle 8014
Ekli dosyayı görüntüle 8015
Kod:echo "deb https://assets.checkra.in/debian /" | sudo tee -a /etc/apt/sources.list
Ekli dosyayı görüntüle 8016
Ekli dosyayı görüntüle 8017
Kod:sudo apt-key adv --fetch-keys https://assets.checkra.in/debian/archive.key
Ekli dosyayı görüntüle 8018
Kod:sudo apt update
Ekli dosyayı görüntüle 8019
Kod:sudo apt-get install checkra1n
Ekli dosyayı görüntüle 8020
Ekli dosyayı görüntüle 8021
Ekli dosyayı görüntüle 8022
Ekli dosyayı görüntüle 8023
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
Sorun ve sorularınızı konu altında belirte bilirsiniz.
Görüş ve düşüncelerinize açığız.
Saygılar.
Rica ederim arkadaşlar tek gayemiz siz değerli dostlarıma hizmet etmek inşallah hakkını veriyoruzdur @DeliTurK abimize bizlere böyle bir platform sunduğu için ayrıca teşekkür ederim
Yardımcı olabildiysem ne mutlu banaGerçekten harika bir iş çok teşekkür ediyorum tüm arkadaşlara
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.