bende 1 Dleasy isterim kısmet bekliyoruz
Benim sıram ne zaman acaba ?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu ayın 20 sinden sonra sizde sıra
Hocam benim sıram ne oldu ayın 20sinden sonra demiştiniz@tiyojen üyemize Dleasy lisanslı tweak hediye edilmiştir.. güle güle kulanması dilegiyle
iyi gunler yarın benim sıram galiba ne yapmam gerekiyor ?DİGER AYIN 6 sında ilk sradasınız.. size verilecek
Herkese merhabalar,10 yıldır iphone kullanıcısıyım.Uzun yıllar telefonumu jailbrekli kullandim.2 yıldır jailbreak yapmiyordum.Sonra trappledestek sayfası ve trapple telegrama denk geldim.Beni tekrar jailbreak ile tanistirdilar.Bu güzel bir hastalık ve çok faydalı.
Çok başarılı bir sayfalari var.Basta Devrim hoca ve arkadaslari inanilmaz mutevazi ve yardimseverler.Devrim hocam ile benzer yasdayim.Ben maalesef onun bu emegini yapamazdim.inanilmaz sabir ve destek.Emeginize saglik güzel ekip.
Bu arada yazmayi unutmayim
6 Haziran şanslilarindan biri benim.Dleasy lisans hediyesi aldım. çok teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 9907
Delitürk abimi çok teşekkür ederim. Hem bizlere jailbreak ve ios konusunda bıkmadan usanmadan yardımcı oluyorlar yetmiyor kral tweakler hediye ediyorlar. Tekrar teşekkürler.
Tşklerhayırlı olsun arkadaşım
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.