Silip icleaner ile temizlik yapıp tekrar deneyin. Filza ile root klasöründe lockplus diye arama yapıp dosyalarıda silebilirsiniz..
Yok hepsini sildiğim hal de olmadı ayarlardan animasyon bölümü çalışıyor fakat iş kilit ekranına gelince bişey olmuyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Repoyla olmadığını biliyorum merak etmeyin. Ekran görüntüsüne geeek yok.. sadece xarold var bende.. ondan ds ücretlileri kullanmıyorum
Arkadaşlar sizde durum nasıl????All Top Fresh kısmı boş görülüyor bir sorun mu var acaba yoksa bende mi öyle?Ekli dosyayı görüntüle 422
Arkadaşlar sizde durum nasıl????
Teşekkürler bende vardı birden gitti Nasıl geri gelir arkadaşlar?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
All Top Fresh kısmı boş görülüyor bir sorun mu var acaba yoksa bende mi öyle?Ekli dosyayı görüntüle 422
Bana bi yardımcı olurusunuz ?İlk başta herşey normaldi birşeyler karıştırdım ama anlamadım.Cydia yüklü repolarınızın fotoğrafını atın buraya ben sizin cevabınızı vereyim..
Bana bi yardımcı olurusunuz ?İlk başta herşey normaldi birşeyler karıştırdım ama anlamadım.
Hocam edit moduna girip tweak de istediğiniz şekilde ayarlıyabiliyorsunız edit modda saatin üzerine tıkldığınızda istediğiniz şekilde saatin ebatını yazı rengini şeklini 24 veya 12 saat üzerinden seçimini herşeyi yapabiliyorsunuz lockplus pro tweaki çok komplike bir tweak olup tamamen kendinize özel widget bile oluşturabilirsiniz biraz deneme yanılma ile birazda sabır ile emin olun neler yapabileceğinize sizde şaşırıcaksınızSelamun aleykum bu lockplus pro daki widgetleri 24 saat olarak nasıl ayarlanıyor acaba bilgisi olan varmı teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?