- Adım
- Devrim
- Meslek
- Güvenlik
- Cihaz
- iPhone 13 Pro Max
- Konular
- 1,193
YENİ EKLENDİ .. düzeltildi .Bende olmadı. Filza ile yükledim. Maçkolik uygulaması açılmıyor.
YENİ EKLENDİ .. düzeltildi .Bende olmadı. Filza ile yükledim. Maçkolik uygulaması açılmıyor.
Şimdi tekrar yükleyip denedim, maalesef açılır gibi oluyor ama açılmıyor uygulama. ios 14.3YENİ EKLENDİ .. düzeltildi .
Appsync yüklü olmalı .. olmuuor ise trool helper indirip troostore ile deneyinŞimdi tekrar yükleyip denedim, maalesef açılır gibi oluyor ama açılmıyor uygulama. ios 14.3
Unc0ver jaşlbreakli 12 pro max 14.3. Appsync yüklü. Jailbreakli kullandığım çok uygulama var. Ancak bu uygulama açılır gibi oluyor açılmıyor. Defalarca denedimAppsync yüklü olmalı .. olmuuor ise trool helper indirip troostore ile deneyin
Unc0ver jaşlbreakli 12 pro max 14.3. Appsync yüklü. Jailbreakli kullandığım çok uygulama var. Ancak bu uygulama açılır gibi oluyor açılmıyor. Defalarca denedim
Teşekkür ederim. Oldu. Güzel olduZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bunu yükleyip yap
Rica ederimTeşekkür ederim. Oldu. Güzel oldu
Herkese Merhaba!
2 dakikada son sürümde Maçkolik uygulamasını Premium olarak kullanın.
Filza ile debi yükleyip. respring edin..
TroolStore - Esing Destekler
Uyarı: Cihazınızda Jailbreak olmalı ve Appsync yüklü olmalı
iPA : * Hidden text: cannot be quoted. *
1- Cydia'yı açın.
2- TRappleDestek Repo veya AnaRepo'nun cihazınızda ekli olduğuna emin olun. Ekli değilse birini eklemeniz yeterlidir. Aşağıdan güncel repo listesine ulaabilirsiniz:
- Güncel Repo Listesi: * Hidden text: cannot be quoted. *
- Filza ile debi yükleyip respring yapın.
Teşekkürler hocam4.9.0 SÜRÜMÜNE GÜNCEL edildi ..
Evet çalışıyorYeni güncelleme mi
4.9.7 sürümüne güncel edilmiştir. reklamlar kaldırıldıHerkese Merhaba!
2 dakikada son sürümde Maçkolik uygulamasını Premium olarak kullanın.
Filza ile debi yükleyip. respring edin..
TroolStore - Esing Destekler
Uyarı: Cihazınızda Jailbreak olmalı ve Appsync yüklü olmalı
iPA :
[Hidden content]
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.