iPA NeuralCam Pro 5.0.5 iPhone’lara gece modu getiren uygulama

Kurulmuyor ipa !

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni sürüme güncellendi.

Yeni sürüme güncellendi.

JAİLBREAK Cihazlar için..
Appstore link:

Yeni sürüme güncellendi.

Fotoğrafta ışığın ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Sorun, bazen ayrıntılı, aydınlık ve gürültüsüz bir fotoğraf çekmenin yeterli olmamasıdır. Şimdiye kadar, gece fotoğrafçılığındaki en iyi etkiler Google ve Huawei cihazlarının kullanıcıları tarafından elde edildi. NeuralCam, iPhone'unuzdaki gece fotoğraflarını iyileştirmeyi vaat ediyor.

Yükleme: İpayı filza ile açıp sag üst köşeden yükle deyip bekleyin.. bukadar..

Link ipa: [Hidden content]

TELEFONDA OLMASI GEREKENLER..

Ekli dosyayı görüntüle 8425Ekli dosyayı görüntüle 8426Ekli dosyayı görüntüle 8427
Adamsın bro

Google drive patlamış galiba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Google drive ile açıyor indiriyorum 300 küsür MB asma açılmıyor herşey yüklü ne yapmam lazım Bilgi verir misiniz fliza ile açamıyorum

Uygulama işin teşekkürler fakat link çalışmıyor yenilermisiniz

download Link: v 4.0.3
İndirilen sayfa:
İndirilen site:

Son düzenleme:
ESKİ sürüm şimdilik.. ama .. pro olarak kulanabilirsiniz.. 14.6 a kadar destekli link yenilendi
yeni sürümde eklendi..

Son düzenleme:
JAİLBREAK Cihazlar için..
Appstore link:

Yeni sürüme güncellendi.

Fotoğrafta ışığın ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Sorun, bazen ayrıntılı, aydınlık ve gürültüsüz bir fotoğraf çekmenin yeterli olmamasıdır. Şimdiye kadar, gece fotoğrafçılığındaki en iyi etkiler Google ve Huawei cihazlarının kullanıcıları tarafından elde edildi. NeuralCam, iPhone'unuzdaki gece fotoğraflarını iyileştirmeyi vaat ediyor.

Yükleme: İpayı filza ile açıp sag üst köşeden yükle deyip bekleyin.. bukadar..

İPA : * Gizli metin: alıntı yapılamaz. *

Yeni SÜRÜM İPA: : * Gizli metin: alıntı yapılamaz. *

TELEFONDA OLMASI GEREKENLER..

Ekli dosyayı görüntüle 8425Ekli dosyayı görüntüle 8426Ekli dosyayı görüntüle 8427
Teşekkür

download Link: v 4.0.3
İndirilen sayfa:
İndirilen site:
telefona inmiyor bir türlü takvim sayfasını aç diyor sürekli ben mi yanlış yapıyorum biryerde acaba reklamları felanda geçiyorum direk kurulum dosyasını paylaşırsanız daha iyi olur aslında !

telefona inmiyor bir türlü takvim sayfasını aç diyor sürekli ben mi yanlış yapıyorum biryerde acaba reklamları felanda geçiyorum direk kurulum dosyasını paylaşırsanız daha iyi olur aslında !

1.sayfada mevcut olduğundan silmiştim:

1.sayfada verilen link:

Son düzenleme:
Geri