Normal mesajın olmaması?

• Konbuyu başlatan tiyojen
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 908

tiyojen

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
3
Selam arkadaşlar, benim başıma bu 2. kez geliyor. Cydia da tweakleri güncelleme yatıktan sonra mesajlarım hiçbiri yoktu.Bu neden olabilir?
İlk olduğunda telefonu tamamen sıfırladıktan sonra düzelmişti. Şimdi tekrar oldu. Yardımcı olursanız sevinirim...

498cbf2eac03dc6754f30bb9f1dfdc9f.jpgIMG_1012.PNG951c3fbbb0150c77259c0d974c52e155.jpgIMG_1024.PNG

Son düzenleme:
KS
KS

tiyojen

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
3
Selam arkadaşlar, benim başıma bu 2. kez geliyor. Cydia da tweakleri güncelleme yatıktan sonra mesajlarım hiçbiri yoktu.Bu neden olabilir?
İlk olduğunda telefonu tamamen sıfırladıktan sonra düzelmişti. Şimdi tekrar oldu. Yardımcı olursanız sevinirim...

Ekli dosyayı görüntüle 9317Ekli dosyayı görüntüle 9318Ekli dosyayı görüntüle 9319Ekli dosyayı görüntüle 9335
Selam Arkadaşlar dün cydia da bir kaç tweak ( Cephei ve Appstore++ )güncellemesinden sonra mesajlarıma ulaşamadım yani boştu ve ayarlardan mesajlara girdiğim zaman apple kimliği ve şifremi girdiğim zaman sunucuya ulaşamadı mesajı aldım. Bu neden olduğunu bulmak için yardımınıza ihtiyacım var...

Jannicez

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
11
Mesajlarla alakalı bi tweak kurmuşsun heralde normalde orda istenmeyen kutucuğu yazmıyor sistem uygulamalarıyla ilgili pek tweak kurmamak lazım yoksa ortalık karışabiliyor böyle :)

KS
KS

tiyojen

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
3
Mesajlarla alakalı bi tweak kurmuşsun heralde normalde orda istenmeyen kutucuğu yazmıyor sistem uygulamalarıyla ilgili pek tweak kurmamak lazım yoksa ortalık karışabiliyor böyle :)
Mesajlarla ilgili tweak kurmadım. Sadece cydia tweak güncellemesi sonrası oldu.

Jannicez

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
11
sileo reposunda tweakclenaer var ama dikkatli kullan en ufak hatada telefon tamamen silinir sonra uğraşırsın boşuna tweakcleaner bütün tweakleri silip telefonu jb li hale en başa dönüştürüyor ordan tweaklerini tek tek kurar bakarsın hangisi bozuyor diye

KS
KS

tiyojen

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
3
sileo reposunda tweakclenaer var ama dikkatli kullan en ufak hatada telefon tamamen silinir sonra uğraşırsın boşuna tweakcleaner bütün tweakleri silip telefonu jb li hale en başa dönüştürüyor ordan tweaklerini tek tek kurar bakarsın hangisi bozuyor diye
[/QUO
Söylediğiniz tweak kuramadım. Cydown bilinmeyen url hatası verdi. Ama sorunu çözdüm. Teşekkür ederim ilginiz için..

Geri