yusufemr3_
Apple Sever
Orijinal Apple bence Mcdodo reklamdan ibaret bence OEM olacaksa Spigen kraldırCihazim ip11 şarj aleti+adaptör alacağım orijinal mı alayım yoksa mcdodo mu almam mantıklı olur tam karar veremedim fikirleriniz neler
Orijinal al geç telefonlar artık çok pahalı orta,pahalı kablo diye araştırma orijinal herzaman iyidirCihazim ip11 şarj aleti+adaptör alacağım orijinal mı alayım yoksa mcdodo mu almam mantıklı olur tam karar veremedim fikirleriniz neler
ben anker marka hızlı olanı aldım içinde akıllı çip var inan iki senedir kullanıyorum hiç bir sıkıntı yokCihazim ip11 şarj aleti+adaptör alacağım orijinal mı alayım yoksa mcdodo mu almam mantıklı olur tam karar veremedim fikirleriniz neler
Eğer apple ürün seçmeyeceğim dersenCihazim ip11 şarj aleti+adaptör alacağım orijinal mı alayım yoksa mcdodo mu almam mantıklı olur tam karar veremedim fikirleriniz neler
teknosa mediamarkt ikisinden briniden alın. garantili .Orijinal almaya karar verdim, troydan mı alsam mantıklı olur yoksa Teknosa mediamarkt gibi mağazalardan mı
belkin alabilirsin apple da aynı markayı satıyor sonuçta . örgülü uzun ömürlü olurPeki şarj kablosunu belkin marka mı alayım? Örgülü olan. Orijinal kablo çok pahalı gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?