gmaail hesab ile giriş ederek indirebilirsiniz.. gmail hesaba kayılı olarak kaydedilniş olmalıarkadaşlar telefonum iphone 8 iken 2 tane ücretli tweak almıştım packix repodan
şu an telefonum iphone 11 ve packix e bu telefonu tekrar nasıl tanıtabilir ve aldığım tweakleri kullanabilirim ?
evet gmail ile kayıtlıyım , cydia da hesabı yönet bölümünden google ile giriş yap diyorum , yetkkilendirme hatası diyorgmaail hesab ile giriş ederek indirebilirsiniz.. gmail hesaba kayılı olarak kaydedilniş olmalı
aldığın .tweak ara. ve tweak ismine girdiginde. alt kkısımda mavi butonluevet gmail ile kayıtlıyım , cydia da hesabı yönet bölümünden google ile giriş yap diyorum , yetkkilendirme hatası diyor
.purshase
butonuna tıkla hesabı gir.. artık indirmeye hazır . tweak satın aldığını indiraldığın .tweak ara. ve tweak ismine girdiginde. alt kkısımda mavi butonlu.purshase
butonuna tıkla hesabı gir.. artık indirmeye hazır . tweak satın aldığını indir
Ekli dosyayı görüntüle 13458
aldığın .tweak ara. ve tweak ismine girdiginde. alt kkısımda mavi butonlu.purshase
aldığın .tweak ara. ve tweak ismine girdiginde. alt kkısımda mavi butonlu.purshase
dediğinizi yaptım , kur diyorum , aşşağıda eklediğim ekran geliyoraldığın .tweak ara. ve tweak ismine girdiginde. alt kkısımda mavi butonlu.purshase
sizinki gibi satın alınmış görünüyorbu satın alınmadığını indeiremezsiniz anlamına gelir. üyeligi girdiginizde. isminize ait satın alınan tweak listesini görmelisinz. bir bakın. içerilige hesabın..
örnek
Ekli dosyayı görüntüle 13460
sizinki gibi satın alınmış görünüyor
purshase
kısmında yeşil Completed
görünenler alınmış demektir.Add Device butonuna basıp önce cihazını sisteme tanıtman gerekiyor sonra indirmen gerek.sizinki gibi satın alınmış görünüyor
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.