packix repo üyeliği

hepkartal

Apple Sever
Konular
17
arkadaşlar telefonum iphone 8 iken 2 tane ücretli tweak almıştım packix repodan
şu an telefonum iphone 11 ve packix e bu telefonu tekrar nasıl tanıtabilir ve aldığım tweakleri kullanabilirim ?

arkadaşlar telefonum iphone 8 iken 2 tane ücretli tweak almıştım packix repodan
şu an telefonum iphone 11 ve packix e bu telefonu tekrar nasıl tanıtabilir ve aldığım tweakleri kullanabilirim ?
gmaail hesab ile giriş ederek indirebilirsiniz.. gmail hesaba kayılı olarak kaydedilniş olmalı

evet gmail ile kayıtlıyım , cydia da hesabı yönet bölümünden google ile giriş yap diyorum , yetkkilendirme hatası diyor
aldığın .tweak ara. ve tweak ismine girdiginde. alt kkısımda mavi butonlu .purshase butonuna tıkla hesabı gir.. artık indirmeye hazır . tweak satın aldığını indir

AD8AE033-73EC-4F1A-A5F6-8DAA4DA36838.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
aldığın .tweak ara. ve tweak ismine girdiginde. alt kkısımda mavi butonlu .purshase butonuna tıkla hesabı gir.. artık indirmeye hazır . tweak satın aldığını indir

Ekli dosyayı görüntüle 13458

dediğinizi yaptım , kur diyorum , aşşağıda eklediğim ekran geliyor

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-01-01 at 00.54.21.jpeg
    WhatsApp Image 2022-01-01 at 00.54.21.jpeg
    55.9 KB · Görüntüleme: 9
dediğinizi yaptım , kur diyorum , aşşağıda eklediğim ekran geliyor
bu satın alınmadığını indeiremezsiniz anlamına gelir. üyeligi girdiginizde. isminize ait satın alınan tweak listesini görmelisinz. bir bakın. içerilige hesabın..

örnek

FD683118-354E-4CBA-B80C-1DA451B7B787.png

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-01-01 at 01.09.40.jpeg
    WhatsApp Image 2022-01-01 at 01.09.40.jpeg
    59.3 KB · Görüntüleme: 10
Geri