H Hakanef Apple Sever Katılım 13 Kas 2023 Konular 7 Mesajlar 13 Tepkime puanı 1 Puanları 38 13 Kas 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. iPhone 6s iOS 15.8 cihazıma palera1n ile jailbreak yaptım. Jailbreak aktif ve sileo var. Ekstra olarak cydia nasıl yüklerim? Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. iPhone 6s iOS 15.8 cihazıma palera1n ile jailbreak yaptım. Jailbreak aktif ve sileo var. Ekstra olarak cydia nasıl yüklerim? Teşekkürler.
Çözüm Alper Türk 14 Kas 2023 To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
Alper Türk Moderatör Antibiyotik İlk 1000! Katılım 22 May 2019 Konular 495 Mesajlar 1,640 Çözümler 8 Tepkime puanı 2,040 Puanları 2,464 Konum İstanbul Adım Alper Cihaz İPhone 12 Pro Daha fazla Adım Alper Cinsiyet Erkek Cihaz İPhone 12 Pro 14 Kas 2023 #2 To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et Moderatör tarafında düzenlendi: 26 Ocak 2024 Oyla: Oyla 0 Downvote Çözüm
To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
KS KS H Hakanef Apple Sever Katılım 13 Kas 2023 Konular 7 Mesajlar 13 Tepkime puanı 1 Puanları 38 14 Kas 2023 #3 Alper Türk' Alıntı: tavsiye ertmiyorum fakat .. siz yükleyecegim diyor ieniz . videolar var.. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Oyla: Oyla 0 Downvote
Alper Türk' Alıntı: tavsiye ertmiyorum fakat .. siz yükleyecegim diyor ieniz . videolar var.. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.