Pc olmadan jailbreak temizleme yolu var mı

Ahmet tekin

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
29
Arkadaşlar hepinize selamlar, şu an için bir sorun olmasa da birkaç ay sonra telefonumu satmayı düşünüyorum bu yüzden jailbreak i kaldırmam gerekiyor bilgisayarım yok jailbreak i telefondan kaldırmanın bir yolu var mı varsa açıklayabilir misiniz

Ayfly

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
7
Arkadaşlar hepinize selamlar, şu an için bir sorun olmasa da birkaç ay sonra telefonumu satmayı düşünüyorum bu yüzden jailbreak i kaldırmam gerekiyor bilgisayarım yok jailbreak i telefondan kaldırmanın bir yolu var mı varsa açıklayabilir misinizden

Tamamen temizlemek istersen succession tweak var bir incele istersen yada dfu moda alıp son ıos sürümüne yükseltebilirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alper Türk

Yönetici
Moderatör
Apple Expert
Adım
Alper
Cihaz
İPhone 12 Pro
Konular
488
Tweak cleaner 12 Pro ile temizleyip. Sonra Uncover açıp ayarlardan Reflesh icon cache / Restore RootFS işaretleyip Cydia Kaldıracsk sonrada Telden Ayarlar/genel / Sıfırla / Tüm içerikleri sıfırla de tamamdır Tamemen kalkıyor ve temizliyor sıfırlamazsanız bile Apple jailbreak li olduğunu anlamıyor biLe

Son düzenleme:
KS
KS

Ahmet tekin

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
29
Tamamen temizlemek istersen succession tweak var bir incele istersen yada dfu moda alıp son ıos sürümüne yükseltebilirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam da dfu moduna alıp ios yükseltmem için bilgisayar gerekmiyor mu

Geri