olumsuzturk
Apple Sever
- Konular
- 1
Oyunu açar açmaz direk bir web sitesine yönlendiriyor bunu engelleyecek bir by-pass var mi acaba
Kısa bir video alabilir misiniz?Oyunu açar açmaz direk bir web sitesine yönlendiriyor bunu engelleyecek bir by-pass var mi acaba
Apps Manager ile sıfırlayıp denediz değil mi?
Cihaz id ban atılmış ben sorunu halletmeye çalışıp tekrar bu konuya cevap veririm. Şimdilik bildiğim bir yöntem yokEvet. Oyun yapımcıları engellemiş sanırım
Herhangi bir hile girişiminde bulunmamamana rağmen ban yemişsen yeni bir gücellemede bu sorunu kaldırırlar eğer bulunduysan oyunun piyasaya çıkış tarihi ile hiç bir alakası yokBu oyun yeni çıktı piyasaya. Daha bugün piyasaya sürüldü. Ban atmaları imkansız yanı. Piyasaya çıkmadan bütün tedbirleri almışlar sanırım.
Ha ben hile yapmaya çalıştığından dolayı cihaz id ban attıklarını sandım söylesene durup dururken ban yedim diye :d Tamam yeni güncellemede kaldırırlar bu sorunu merak etmeOyuna giriş yapamadım ki. Hile girişimin de bulunayım.![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.