zoruoynayan
Apple Sever
- Konular
- 8
Ban sürenin bitmesini beklemen gerek yada başka hesap açEkli dosyayı görüntüle 8708
Bu ayarları değiştirecek miyiz? Çünkü indirdiğim packi aktif ettim ve PUBG girdim yine aynı sorunla karşılaştım. Ayarlardan değiştirmemiz gereken birşey yada ek pach daha indirmemiz gerekir mi
Ban sürenin bitmesini beklemen gerek yada başka hesap aç
Ayara gerek yok kankaHayır Hayır Benim dediğim senin bize gönderdiğin bu resimdeki şeylerin üstüne tıkladığımda ayar menüsü geliyor ve true , vb seçenekler var. Bunlardan seçmemiz gereken birşey var mı? Çünkü söylediğin packi kurdum etkinleştirdim ve oyuna hiçbir etkisi olmadı belki ayarlarından değiştirmemiz mi gerekir bunu soruyorum Ekli dosyayı görüntüle 8715
Ama shadow yada abypass va gibi bypass tweak leri varsa ordan pubg yi kaldırHayır Hayır Benim dediğim senin bize gönderdiğin bu resimdeki şeylerin üstüne tıkladığımda ayar menüsü geliyor ve true , vb seçenekler var. Bunlardan seçmemiz gereken birşey var mı? Çünkü söylediğin packi kurdum etkinleştirdim ve oyuna hiçbir etkisi olmadı belki ayarlarından değiştirmemiz mi gerekir bunu soruyorum Ekli dosyayı görüntüle 8715
10 dakikalık sürekli ban yiyorum. Çözümü bulan arkadaşlar yaedımcı olursa sevinirim.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.