- Konular
- 68
Teşekkür ederim üstadım
Burada böyle kalıyor ne yapmam lazım
Nasil yani ne yapmam gerektigini biraz acabilir misiniz anlamiyorum nasil secicemKurulumu disk seçerek başlatacaksınız. clover ekranından
Bu ekranda soldan sağa 4 sıra ile kuruluma başlaman lazım Sen yine 4 Şoray’a gelip bir resim daha gönder
Bu ekranda soldan sağa 4 sıra ile kuruluma başlaman lazım Sen yine 4 Şoray’a gelip bir resim daha gönder
Bios ayarlarınızı yaptınız mı ?Mesela bu ekran görüntüsü benim değil ama herkeste boot macos from macos yazıyor o yazı bende çıkmıyor
evet yaptımBios ayarlarınızı yaptınız mı ?
Yok oralara hic gelemedim sadece clover ekranini gorebiliyiyorumbu adımı geçtiniz mi ? geçtiyseniz buradan nasıl bir işlem yaptınız.Ekli dosyayı görüntüle 6964
Ubuntuyu sanal makinayamı kurdunuz yoksa dual boot mu ettiniz.Yok oralara hic gelemedim sadece clover ekranini gorebiliyiyorum
başka bir diske tam şekilde kurdum dual bootUbuntuyu sanal makinayamı kurdunuz yoksa dual boot mu ettiniz.
başka bir diske tam şekilde kurdum dual boot
Birisi açıklayabilir mi acaba Hackintoshu normal kurmak dan farkı ne ? Kext e mi gerek olmuyor ?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.