- Konular
- 63
Güncel versiyonlarında sorun var en stabili bu.güncelleme yaparsanız makbul geçer
Güncel versiyonlarında sorun var en stabili bu.güncelleme yaparsanız makbul geçer
TeşekkürlerHIZ KAMERASI UYARILARI
Güvenliğinizi ya da sürücü belgenizi riske atma endişesi taşımak zorunda kalmadan araç kullanmanın keyfine varın. Hız kameralarından geçmeden önce net uyarılar alarak trafik ve para cezalarından kaçının:
Ayrıca:
- Sabit hız kameraları.
- Olası mobil hız kameraları (yaygın alanlar).
- Tünel hız kameraları.
- Ortalama hız kameraları (uygulama, ortalama hızı gösterir).
- Trafik ışığı kameraları.
- Tehlikeli sürüş bölgeleri.
- Emniyet kemeri veya cep telefonu kullanım kameraları.
- Yasak bölge erişim kontrol kameraları.
- Yoldaki çukurlar ve kasisler.
Lİnk :
[Hidden content]
teşekkürlerHIZ KAMERASI UYARILARI
Güvenliğinizi ya da sürücü belgenizi riske atma endişesi taşımak zorunda kalmadan araç kullanmanın keyfine varın. Hız kameralarından geçmeden önce net uyarılar alarak trafik ve para cezalarından kaçının:
Ayrıca:
- Sabit hız kameraları.
- Tünel hız kameraları.
Lİnk :
[Hidden content]
HIZ KAMERASI UYARILARI
Ayrıca:
- Sabit hız kameraları.
- Tünel hız kameraları.
Lİnk :
[Hidden content]
HarikaDüzgün çalışan ipa eklenmiştir yükleyebilirsiniz
Yükleyip denedim ful versiyonudur. Siz hangi özelliği kullanamıyorsunuzBunun premium olanı varmı link bu linkte mod olan değil normal apple store den indirilmiş bir ipa
Harita indirme yapılmıyor size atarım görüntüleri akşamaYükleyip denedim ful versiyonudur. Siz hangi özelliği kullanamıyorsunuz
Yükleyip denedim ful versiyonudur. Siz hangi özelliği kullanamıyorsunuz
Paylaştığım resimde göründüğü gibi Pro hiç bir özellik açık değilYükleyip denedim ful versiyonudur. Siz hangi özelliği kullanamıyorsunuz
Sizin için silip, linkten tekrar indirip trollstore ile kurulum yapıp baktım, yine pro versiyon görünüyor. Google ile giriş yapmayı deneyin. Ve appstoredan güncelleme yapmayın. Uygulama güncelleme isterse de yapmayın. Güncellediğinizde modsuz versiyonu yüklemeye başlar.Paylaştığım resimde göründüğü gibi Pro hiç bir özellik açık değil
Bu gün indirme linkinden tekrar indirip deneme yapacağım ona göre burda size bilgisini paylaşacağım linki indirip TrollStore üzerinden kuruyorum orda sıkıntı yok sıkıntı yükledikten sonra pro olan yerlerin hepsi kapalı olması bu gün deneyeceğim inşallah olurSizin için silip, linkten tekrar indirip trollstore ile kurulum yapıp baktım, yine pro versiyon görünüyor. Google ile giriş yapmayı deneyin. Ve appstoredan güncelleme yapmayın. Uygulama güncelleme isterse de yapmayın. Güncellediğinizde modsuz versiyonu yüklemeye başlar.
Şimdi indirdim ve yükledim pro olmuyor reklamlı ve haritalar indirme bölümleri kapalıSizin için silip, linkten tekrar indirip trollstore ile kurulum yapıp baktım, yine pro versiyon görünüyor. Google ile giriş yapmayı deneyin. Ve appstoredan güncelleme yapmayın. Uygulama güncelleme isterse de yapmayın. Güncellediğinizde modsuz versiyonu yüklemeye başlar.
Appsmanager ile verileri temizleyip uygulamayı silip yeniden kurunŞimdi indirdim ve yükledim pro olmuyor reklamlı ve haritalar indirme bölümleri kapalı
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.