RisinBarX

• Konbuyu başlatan suti38
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 4K

suti38

Yeni Üye
Konular
24
Merhabalar, bu widgeti yükledim fakat X HTML de gözükmüyor. Cihazım iphone 7 12.1.1 beta 3 acaba sorun nedir?? normalde ingilizcesi var ama türkçesini kullanmak istiyorum..

Saygılar...

Hocam hazırladım 2 dakika içinde repomuza ekleniyor güle güle kullanın
Edit: Repomuza Eklenmiştir.
0D489367-D3FE-4678-9222-1A3B487BA881.png AA2673B6-FC03-4D2E-9ECC-BEBD5C3547D0.png

Son düzenleme:
Hocam yükleme sayfası komple kırmızı yazılar ve hata veriyor yüklemiyor.. Son iki yüklemeniz "Magma ve RisinBar " hata veriyor yüklemiyor

Hocam yükleme sayfası komple kırmızı yazılar ve hata veriyor yüklemiyor.. Son iki yüklemeniz "Magma ve RisinBar " hata veriyor yüklemiyor

MAGMA TR düzeltilmiştir.. eski Risingbar kaldırın ve Cydiayı yenileyin Risingbar TR indirin..

Cydia sayfası yenileyin bekleyin

03931a4085180c86ea5ab5bc8a8a657a.jpg
9d2d8ba5ab098f94ecb66f39d811b992.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tamam yükledim ama hala X HTML de lockscreen de gözükmüyor Homescreen de gözüküyor ben Kilit ekran da görmek istiyorum bunu

tamam yükledim ama hala X HTML de lockscreen de gözükmüyor Homescreen de gözüküyor ben Kilit ekran da görmek istiyorum bunu

Olur paşam oda olur dur birde lookscreen için olanını da yapayım senin için
Bekle hemen 5 dakkaya hazır repoda olur

üstadım çok teşekkür ederim çok saol.. emeğine sağlık... bunun orjinalinde ücetlisinde renk olayı da var galiba..

@suti38 üstadım çok teşekkür ederim çok saol.. emeğine sağlık... bunun orjinalinde ücetlisinde renk olayı da var galiba..

Onuda yaparız hocam meraklanma
Bakayım onada birazdan

@suti38 üstadım çok teşekkür ederim çok saol.. emeğine sağlık... bunun orjinalinde ücetlisinde renk olayı da var galiba..

Onuda yaparız hocam meraklanma
Bakayım

Geri