Selamlar,
Telefon sürümüm 13.5.1
Insagram rocket ve PerfectTube tweakleri başarıyla yüklenmesine rağmen bu uygulamalar çalışmıyor. Neden olabilir, çözümü konusunda desteğinizi rica ediyorum. Not: 13.3.1 de böyle bir sorun yaşamamıştım.
kaldır güncelendi repomuzdan indirip bi deneMerhaba, 13.5 iOS sürümü iPhone 6s, full yapamıyorum. Restore tuşuna basınca tepki vermiyor. Sanırım daha önce giriş yapmıştım sonra yanlışlıkla başka yere basıp ayarı bozdu. Bunun kayıt olduğu bi yer mi var acaba filzadan sileyim bilen varsa şu sorunu çözmeyi yardımcı olursa sevinirim.
bağımlılıklar kurulu olsunMerhaba, 13.5 iOS sürümü iPhone 6s, full yapamıyorum. Restore tuşuna basınca tepki vermiyor. Sanırım daha önce giriş yapmıştım sonra yanlışlıkla başka yere basıp ayarı bozdu. Bunun kayıt olduğu bi yer mi var acaba filzadan sileyim bilen varsa şu sorunu çözmeyi yardımcı olursa sevinirim.
hocam ben dede aynı problem var sildim tekrar yükledim bir şey değişmedibağımlılıklar kurulu olsun
rocketbootstrap mobilesubstrate kurulu olsun bağımlılık cydiadahocam ben dede aynı problem var sildim tekrar yükledim bir şey değişmedi
iPhone X 14.4.2 versiyonunu kullanıyorum
Hocam bunlar ekli rocket silip tekrar denedim lisans istemeye devam ediyor çok bilmediğim içim ekstra bağımlılıklar nedir tam olarak bilmiyorumrocketbootstrap mobilesubstrate kurulu olsun bağımlılık cydiada
zaten kurmuş kurulumda ama takılmış birşeye düzeldiyse sorun yokHocam bunlar ekli rocket silip tekrar denedim lisans istemeye devam ediyor çok bilmediğim içim ekstra bağımlılıklar nedir tam olarak bilmiyorum
telegram kanalına katılın forumumuzunHocam bunlar ekli rocket silip tekrar denedim lisans istemeye devam ediyor çok bilmediğim içim ekstra bağımlılıklar nedir tam olarak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?