instagramı rocket tweaki ile kullanıyordum ve bugün bir anda crash vermeye başladı atıyor direkt tweaksiz çalışınca çalışıyor sadece
icleaner pro
ayar dosyalarında var ise silin tekrar baska bir repodan yükleyin deneyin..Son sürüm 321.0.2 sorunlu bir sonraki sürümde düzelir alt sürüm kullaninstagramı rocket tweaki ile kullanıyordum ve bugün bir anda crash vermeye başladı atıyor direkt tweaksiz çalışınca çalışıyor sadece
Teşekkür ederim. Reklam sorunu yorumlardaki video ile çözdümRehber - Rootless tweak barındıran repo adresleri
Bu repolara sürekli olarak tweak eklenmektedir. Rootless tweak yapıp da destek bulamayanlar bu repolardan istedikleri birçok şeyi bulabilirler. Şuanda 49 adet repo bulunmakta fakat yeni repolar buldukça konuyu güncel tutacağım. Rootless Uyumlu Tweak Listesi İçin [Hidden content] [Hidden...trappledestek.com
Mutlaka birinde vardır bakmanız gerekli .
Yada yeni çıkana dek ipa kullanın .
iPA - Rocket BH instagram
Başlıca özellikleri Galeri simgesini düzeltin diğer düzeltmeler Fotoğrafları ve videoları en yüksek kalitede yükleyin Mesajları okuyun ve hikayeyi görünmez bir şekilde izleyin Ve çok daha fazlası Bildirimleri ve bağlantıları destekler Reklamsız SÜRÜM: 348.0.4 Reklam kaldırma Video...trappledestek.com
Ayar dosyalarında yok silip yeniden yüklemeyi denedim olmadı hala atıyoricleaner pro
ayar dosyalarında var ise silin tekrar baska bir repodan yükleyin deneyin..
Sürümle alakalı defalarca farklı repolardan denedim ve son çıkanı da denedim hala atıyorSon sürüm 321.0.2 sorunlu bir sonraki sürümde düzelir alt sürüm kullan
eskilerde çalışıyodu bu iki sürümdür sorunlar var. büyük ihtimal ile tam crack edemediklerindenSürümle alakalı defalarca farklı repolardan denedim ve son çıkanı da denedim hala atıyor
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.