Çekiliş Sertifika 2 tane 1 ay korumalı 1 yıl geçerli Hediye ( Esing, Dbox Ksing, Scarlet .)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

DeliTurK

Administrator
Admin
Konular
1,219
Daha fazla  
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Merhaba arkadaşlar 2tane 1 ay koruma özelliği olan 1 yıl geçerli sertika hediye veriyoruz ..
( Apple sertifika yasaklanmadığı sürece sertifika 1 yıl gewçerli olup 1 ay içerisinde apple tarafından iptal edilirse ücretsiz yeni sertifika ile değişim yapılacaktır )

Telegram grubumuza üye olunuz

Ben istiyorum demeniz yeterli
Çekilişle kazanan belli olacaktır.

KAZANAN KİŞİLER : 5 Nisan 2026 tarihinde. çekilişle kazanan kişler belli olacak telegram sayfamızda açıklanacaktır

Son düzenleme:
Bende istiyorum :)

Merhaba arkadaşlar 2tane 1 ay koruma özelliği olan 1 yıl geçerli sertika hediye veriyoruz ..
( Apple sertifika yasaklanmadığı sürece sertifika 1 yıl gewçerli olup 1 ay içerisinde apple tarafından iptal edilirse ücretsiz yeni sertifika ile değişim yapılacaktır )

KAZANAN KİŞİLER : 5 Nisan 2026 tarihinde. çekilişle kazanan kişler belli olacak telegram sayfamızda açıklanacaktır
Bende istiyorum

Bende varim

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende istiyorum

bende istiyorum kardeşim

konu günceliğini yitirmiştir. bugün akşam kazanan kişiler belli olacaktır telegram grubundan takipte kalınız..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geri