uncover da repolar yüklü twekler nwdwn devre dışı oluyor ikigün önce gücelleme geldi cydia sıyırdı repolar duruyor tweakler pwert repolar bomboş.düzenliyorum ekle diyorum repoya anca safariden ekleyince düzeliyor.öğlen yine aynısı oldu yardımcı olabilecek varmı kod 255 hatası nedir
Beni dinlersen sorunun tamamen çözülür. Telefonu Succession ile sıfırdan resetle, iCloud tan hiç bir yedek yükleme sadece rehberin fotoların vb açarsın. Uncover ile jb yap, jb den sonra hiç bir şekilde crack barındıran repo ve tweak yükleme sorunun çözülecektir.hala bir çözüm yok hala aynı şeyler sürekli olmaya devam ediyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beni dinlersen sorunun tamamen çözülür. Telefonu Succession ile sıfırdan resetle, iCloud tan hiç bir yedek yükleme sadece rehberin fotoların vb açarsın. Uncover ile jb yap, jb den sonra hiç bir şekilde crack barındıran repo ve tweak yükleme sorunun çözülecektir.
Öyle demeyin jailbreak kolay bulunmuyor cebimizde milyarlık telefonlar var en pahalı tweak 2 dolar. Yinede siz bilirsinizhepsini alabilecek param yok maalesef
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@kachac o zaman görsel modifikasyon ile ilgili herşeyi silin birde öyle deneyin tema, witget, batarya vb.
tweak clenırla hallettim teşekkür ederim.görmeden bir şey diyemeyiz @DeliTurK 538 331 83 30 yazın gerekirse görüntülü yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?