melihenes34
Apple Sever
- Konular
- 4
grup gizlidir diyorsa atılmışsınızdır gruptan da sebebi nedirAynı problem bende de var grup gizli yazıyor
sizde ne hata veriyor uyarı veriyormuMerhabalar arkadaşlar aylardır telegrama üye biriyim yaklaşık 1 aydır felan giriş yapamıyorum resimdeki şekilde gözüküyor sebebi nedir ?
Yok sadece öyle ekteki gibi boş dönüyorsizde ne hata veriyor uyarı veriyormu
Yıllardır takip ettiğim ve yararlı paylaşımlar yaptığım düşündüğüm bi grup. Gruptan arttıracak bişey yazdığımı hatırlamıyorumgrup gizlidir diyorsa atılmışsınızdır gruptan da sebebi nedir
Benim de aynı bayadır, daha önce başkası da açmıştı konuyu dönüş olmadı. Gruptan atılacak bir şey de paylaşmadımS.a neden trappledestek telegram grubuna giremiyorum üzgünüz bu gurup gizlidir diyor
Telegram kullanıcı adınızı yazarsanız yardımcı olurum.Benim de aynı bayadır, daha önce başkası da açmıştı konuyu dönüş olmadı. Gruptan atılacak bir şey de paylaşmadım
caglayn07Telegram kullanıcı adınızı yazarsanız yardımcı olurum.
Yönetici tarafından çıkarılmışsınız haklınızda bilgi alıp bilgilendireceğim.caglayn07
Engeliniz kaldırılıp gruba eklendiniz saygılar.caglayn07
TeşekkürlerEngeliniz kaldırılıp gruba eklendiniz saygılar.
Çok üzelme dostumtelegram grubunda engellemişler beni bilmiyerek bu engelimi kaldırabilirmisiniz rica etsem bir kusrumuz olduysa affola değerli trappledestek kurucularıTelegram kİsmim @Hakanyldizz07
kaldırılmıştır..telegram grubunda engellemişler beni bilmiyerek bu engelimi kaldırabilirmisiniz rica etsem bir kusrumuz olduysa affola değerli trappledestek kurucularıTelegram İsmim @Hakanyldizz07
@hggokdemir benımde kaldırabılırmısınızkaldırılmıştır..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.