@DeliTurK
Abicim çok teşekkür ederim başta size sabah tan Akşama kadar yardımcı oldunuz aradım mesaj attım anında cevap verdiniz sayen de jailbraek e tekrar kavuştum böyle bi grupta olduğum için çok mutluyum size ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Çoğu grupta akşama kadar yardımcı olmayı bırakın sorularımıza cevap bile alamıyoruz..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rica ederim .bizim işimiz bu.. herzaman yardımcı olmak .. karşılık beklemeden.. ben bu işi karşılık beklemek için yapmıyorum.. sevdigimiz için yapıyoruz.. bilgi paylaştıkça çoğalır.. saygılarımla..
2008 den beri bu sektördeyim bilişim den emekli oldum : ) bazı konulardna dolayı böle yardım sever birini görmedim herşey gönlüne göre versin çok tşk ederim 3 gün boyunca beraber uğraştık cydia yi kaldırmak icin süpersin kalbi güzel insan bu yolundan şaşma tekrar teşekkürler trappledestek
Bravo Admin çok takdir ediliyorsun senin kadar övgüyü bizde hak ederiz bir gün umarım???
Allah razı olsun hemen yardimimiza yetişiyorsun iyiki varsinRica ederim .bizim işimiz bu.. herzaman yardımcı olmak .. karşılık beklemeden.. ben bu işi karşılık beklemek için yapmıyorum.. sevdigimiz için yapıyoruz.. bilgi paylaştıkça çoğalır.. saygılarımla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?