Copic,adaptiveapps,callconnect,faces proArkadaşlar, TRappleDestek repomuza eklenmesini istediğiniz Tweakleri bizimle paylaşabilirsiniz.
Reponun güncellenmesi konusunda bize yardımcı olursunuz.
Herkese Hayırlı Forumlar
Cydia Repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 10768
Hocam merhabalar, honey adında bir tweak var. İphone arayüzünü Apple watch arayüzüne çeviriyor. Birkaç repoda mevcut fakat paypal ile ödeme istiyor fakat Türkiye de paypal kapandığı için alamıyoruz. Siz bunu yapan arkadaşla iletişime geçseniz türkçe dil yapıp ayrıca ödemesini de size yapsak olur mu? Eminim birçok kişi de kullanacaktır. Çünkü cihaza çok farklı bir hava katıyor.
Hocam merhabalar, honey adında bir tweak var. İphone arayüzünü Apple watch arayüzüne çeviriyor. Birkaç repoda mevcut fakat paypal ile ödeme istiyor fakat Türkiye de paypal kapandığı için alamıyoruz. Siz bunu yapan arkadaşla iletişime geçseniz türkçe dil yapıp ayrıca ödemesini de size yapsak olur mu? Eminim birçok kişi de kullanacaktır. Çünkü cihaza çok farklı bir hava katıyor.
Hocam çok teşekkürler elinize sağlık.
Basit çözüm konu anlatımı yapacağım. 14.3 kullanabileceksinizmaçkolik pro ios 14.2 çalışmıyor güncelleme var mı ?
Springtomize ios 14 için yapabileceğiniz bir güncelleme mevcutmudur?Arkadaşlar, TRappleDestek repomuza eklenmesini istediğiniz Tweakleri bizimle paylaşabilirsiniz.
Reponun güncellenmesi konusunda bize yardımcı olursunuz.
Herkese Hayırlı Forumlar
Cydia Repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 10768
Arkadaşlar bi tweak arıyorum ama öyle bir şey varmıdır bilmiyorum. Oynamak istediğim bi oyun var oyunda biraz zaman geçirince atıyor. Oyun ayarlarından grafik ayarlarını en düşük yaptım ama yinede aynı. Bu sorunu çözmem için ip6 12.5.1 uyumlu tel rami yüksek gösteren yada buna benzer bişey varmıdır.
İlgin için teşekkür ederim hocam. Denedim olmadı malesef. Oyunu internetten ipa olarak kurdum son sürümünü aradım ama bulamadım. Beklemekten başka yapacak bişey yok şimdilik o zaman.O sorunun uygulamaylada ilgisi olabilir uygulamanın son sürüm olduğuna emin olun ve repodan flyjb yi kurup ayarlardan en alttaki seçenek olan "cydia substratını devre dışı bırakın" a basın ve ordan uygulamayının yaninki düğmeyi açın
Umarım sorununuz çözülür
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?