Bu sabah tweklerin yarisi calismamaya basladi. Callbar, voicechanger, spotilife calismiyor. Diger tweaklerde sorun yok, yazilim guncellemesi de olmadi. Surum hala 13.4.1. Sorun nedir acaba? Respring de yaptim duzelmedi
belki imzaları bitmiş olabilir bilmiyorum ama yetkililer cevaplayacaktırBu sabah tweklerin yarisi calismamaya basladi. Callbar, voicechanger, spotilife calismiyor. Diger tweaklerde sorun yok, yazilim guncellemesi de olmadi. Surum hala 13.4.1. Sorun nedir acaba? Respring de yaptim duzelmedi
Bu sabah tweklerin yarisi calismamaya basladi. Callbar, voicechanger, spotilife calismiyor. Diger tweaklerde sorun yok, yazilim guncellemesi de olmadi. Surum hala 13.4.1. Sorun nedir acaba? Respring de yaptim duzelmedi
muhtemelen cracktan kaynaklanıyordur bende yaşadım sıfırladım cihazı tekrar jb yaptım full lisanslı aldım kullanıyorumBu sabah tweklerin yarisi calismamaya basladi. Callbar, voicechanger, spotilife calismiyor. Diger tweaklerde sorun yok, yazilim guncellemesi de olmadi. Surum hala 13.4.1. Sorun nedir acaba? Respring de yaptim duzelmedi
temiz bir kurulum yap bence muhtemelen kullandıgın diger tweakler onuda etkiliyorHer tweake ayri ayri para vermeye can mi dayanir ki ayrica spotilife ucretsiz zaten resmi reposunda. O da calismiyor, anlamadim
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.