Arkadaşlar 14.2 jb iphone 7 kullanıyorum.Cydown maalesef 14.2 de çalışmıyor.14.2 ücretli tweak'leri ücretsiz nasıl indirebilirim?
iphone 7 ios 14.2 de kullaıyorum gayet normal çalışıyor Cydown.Arkadaşlar 14.2 jb iphone 7 kullanıyorum.Cydown maalesef 14.2 de çalışmıyor.14.2 ücretli tweak'leri ücretsiz nasıl indirebilirim?
Arkadaşlar 14.2 jb iphone 7 kullanıyorum.Cydown maalesef 14.2 de çalışmıyor.14.2 ücretli tweak'leri ücretsiz nasıl indirebilirim?
Bu dalga geçmek için bir cevapmı?bi arkadaşından rica edersin o indirir sana atar
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Julioverne repo doğrumu?cydown'u kurduğumda hiç açılmıyor?yanlış bileymi yapıyorum acaba?iphone 7 ios 14.2 de kullaıyorum gayet normal çalışıyor Cydown.
bizim repodan indirip deneyin birdeJulioverne repo doğrumu?cydown'u kurduğumda hiç açılmıyor?yanlış bileymi yapıyorum acaba?
Bu dalga geçmek için bir cevapmı?
Teşekkür ederim çalıştı.fakat cydown'a bastığımda açılmıyor uygulama.bizim repodan indirip deneyin birde
Kusura bakma hocam öyle bir cevap gelincehayır hocam yanlış anladınız. bazı tweakleri ios 13 dede indirmiyor
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir şey daha sormak istiyorum.Springtomize 5 14.2 de çalışıyormu?bizim repodan indirip deneyin birde
ÇalışmıyorBir şey daha sormak istiyorum.Springtomize 5 14.2 de çalışıyormu?
Teşekkür ederimÇalışmıyor
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.