- Adım
- Kenan
- Cihaz
- iphone 11 pro
- Konular
- 296
Geçici çözüm için bunu yapabilirsiniz Checkr1n kulanan arkadaşlar için..
Geçici çözüm için bunu yapabilirsiniz Checkr1n kulanan arkadaşlar için..
kurduğunuzda oto kilit şifre kuracaksınız . parola kısmından .. ayarlar da görünmez.. videoda .. gözteriliyorçok teşekkürler bioprotect xs i kurdum ayarlar kısmından görünüyor ama lockdown betayı kurmama rağmen ayarlar kısmından göremedim bir türlü sanırım bir şeyi yanlış yapıyorum
maalesef bende kurduktan sonra videodaki gibi ekrana direk oto kilit şifre kurma yeri gelmiyor silip tekrar denedim yine olmadıkurduğunuzda oto kilit şifre kuracaksınız . parola kısmından .. ayarlar da görünmez.. videoda .. gözteriliyor
abim .. şimdi normal kilit şifresi ayarlardan şifre oluşturman gerek eskiden oluşturduğunds telefon kapanıp açılıyordu ..maalesef bende kurduktan sonra videodaki gibi ekrana direk oto kilit şifre kurma yeri gelmiyor silip tekrar denedim yine olmadı
Checkra1n
da bunla olmuyor kilit şifresi oluşturduğunda yapmış oluyor .. çalışacak ondan sonraçok teşekkür ederimabim .. şimdi normal kilit şifresi ayarlardan şifre oluşturman gerek eskiden oluşturduğunds telefon kapanıp açılıyordu ..Checkra1n
da bunla olmuyor kilit şifresi oluşturduğunda yapmış oluyor .. çalışacak ondan sonra
Ekli dosyayı görüntüle 13753
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.