arkadaşlar normal kullanıyordum hiç sıkıntı yokken bırden respıng mode yapıyor gıremıyorum watsap a watusi vardı kaldırdım yıne duzelmedı sebebi ne olabılır respingte slieo ile ilgili bişeyler yazıyor anlamadım yardım edersenız sevınırım
iki tane yuklemiştim ikisinide kaldirdim düzelmedi neden böyle oldu bırden anlamadım
watsap simgesine dokundugum an resping yapıyor sipringboard mı ne yazıyor crashreporte da temizliyip deniyim bideFilza varsa o kaldırdığın tweaklerin kalıntılarınıda temizle.arama kısmına tıkla root yazan yere tweakin ismini yaz o isimde çıkan tüm uzantı ve kalıntıları sil .ı cleaner la da temizlik yapıp bir dene bakalım.crashreporterda ne hata veriyor peki ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şuanda hiç. işlem yapamıyorum habıre respıng yapıyor
CrashReporter springboard yazan yere tıklayıp çıkan ekranın fotoğrafını çekip bir koyarmısın buraya
yüklü kaldirdim şuanda aynı devam edıyor watsapp tıkladıgımda respıng neden böyle oldu durduk yere ne guzel kullanıyordum ya
var anemone yıde kaldırdım suanda aynı dedıklerını deneyeyım hemen
kaldırdım aynı devam edıyor nerdeyse tum tweaklerı kaldırcam anlamadım ki sorun ne olabılır
evet ama arada tıklamayıncada olmaya başladı şimdiKardeşim bazen böyle yapıyor.ben çok tweak silip tekrar tekrar kurdum böyle..sadece whatsapp tıklayınca respring yapıyor demi?
valla kardeşim yapacak birşey Yok bütün tweaklerini silip baştan tekrar kurulum yapacaksın gibi duruyorevet ama arada tıklamayıncada olmaya başladı şimdi
Sileo diye bir tweak var sende yüklü mü osileyim sorun yok umarım düzelir slieo ile ilgili bişey yazıyor onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?