arkadaşlar normal kullanıyordum hiç sıkıntı yokken bırden respıng mode yapıyor gıremıyorum watsap a watusi vardı kaldırdım yıne duzelmedı sebebi ne olabılır respingte slieo ile ilgili bişeyler yazıyor anlamadım yardım edersenız sevınırım
yüklemedm ama bakayım bı tekrar
hayır yok tüm tweakleri bi anda kaldıran bi tweak varmiydi
hangı repoda claner yazsam cıkarmı direkBak tweak cleaner diye bir tweak var onu yükle o telefonu ilk jb yapılmış duruma getiriyor.yami hiç tweak yüklenmemiş hale getiriyor.yada subtitute diye bir tweak var onu kaldır o bütün tweakleri kaldırır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hangı repoda claner yazsam cıkarmı direk
tamamdir hemen deniyorum saol
Hepsini silmek için
Cydia subsrate tweakini silin
Hepsi silinecektir
yaptım hepsını kaldırdı düzeldi hocam destedıgın için çok tessekürederim saol şimdi düzgünce geri yüklicem tweakleri
çok dikkat ediyorum valla ama işte arada kaçırıyoruz demekki genelde sitemizdeki tweaklerden yararlanıyorum demekki çakışma filan oluyor sanırımLütfen uyumlu tweak yükle dikkat et bu çok önemli...rica ederim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çok dikkat ediyorum valla ama işte arada kaçırıyoruz demekki genelde sitemizdeki tweaklerden yararlanıyorum demekki çakışma filan oluyor sanırım
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.