Yeni güncelleme gelmiş ama sizdeki eski sürümTweak: Watusi 3 for whatsApp
Açıklama. WhapsApp Messenger için mükemmel özelikler ekler
Repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Versiyon: 1.0.7
Uyumluluk: iOS 9 - 14.7.1
Düzenleme: @DeliTurK
Ekli dosyayı görüntüle 12240Ekli dosyayı görüntüle 12241Ekli dosyayı görüntüle 12242
Telefonum 6s plus. Artık watsapp güncellemesi alalmıyorum ama watusi tweak i güncellenmeye devam ediyor ve sanırım bundan dolayı watusi1.1.8 sürümünü yükledikten sonra watsap sürekli atıyor. 1.1.6. Sürümüne nasıl geri geçebilirim?Versiyon: 1.1.6 repomuzda güncel edildi
tekrar bir test ediniz.. yeni srüm geldi beta sürecinde. bizde yüklü ama sizdeki sorunları görmemiştim.Watusi 3 te bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Daha az önce göndermeye çalıştığım mesajlar beklemede kalıyor. Saat işareti çıkıyor ama gönderilmiyor. İnternetimde hiçbir sıkıntı yok ve bazen mesajlar geç geliyor. Belki beta sürecinde olduğu içindir ama watusi 2 ye geri dönmek zorunda kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. (6s iOS 14.3)
Sağolun ama telegramda konuştuk, çift tik kapatınca herkeste oluyormuş sunucu kaynaklı. Bir çözümü olsa keşketekrar bir test ediniz.. yeni srüm geldi beta sürecinde. bizde yüklü ama sizdeki sorunları görmemiştim.
şu anlık çözüm yok. malesef. sunucudanSağolun ama telegramda konuştuk, çift tik kapatınca herkeste oluyormuş sunucu kaynaklı. Bir çözümü olsa keşke
Watusi3 de reklam çıkıyor nasıl kapatıcaz yada premium alıcaz??tr güncellemesi yapıldı..
videoda anlatmıştık ... iOS 14.7.1 Cydia Sosyal uygulamalar için Tweakler ve lisanslama işlemi Reklam kaldırmaWatusi3 de reklam çıkıyor nasıl kapatıcaz yada premium alıcaz??
teşekkürlerVersiyon: 1.1.12k repomuza güncel edilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?